Bachelor-Casper afslører sin mest rebelske side

Skjorten er kridhvid og nystrøget, jakkesættet sidder som skræddersyet, og håret har fået en sirlig omgang pomade. Jo, der er skam orden på sagerne hos den pæne, danske bachelor, Casper Berthelsen.

Men har den 33-årige charmør virkelig ingen ridser i lakken? Det er vi flere, der har spurgt os selv om - men "Bachelor"-deltageren Bolette er kommet os i forkøbet.

Da Casper er på date med Bolette i onsdagens afsnit, taler de om, at de begge kommer fra en kernefamilie. Men de når også at runde nogle andre emner. For eksempel deres oprørske sider.

- Har du ikke også en rebelsk side? Der må da være et eller andet, jeg ikke ved, spørger Bolette.

Først fortæller Casper, at han bruger meget tid på træning og på at gå i byen med kammeraterne, men så kommer han i tanke om et svar:

- Der er selvfølgelig også musikken. Jeg interesserer mig for elektronisk musik. Jeg kan også godt lide at tage på festival.

- Aha!, reagerer Bolette, og så kommer Casper med dødsstødet:

- Også i Danmark – til Distortion i København. Så det tror jeg er mine rebelske sider.

Distortion er en gadefestival i København, hvor byen fyldes med festglade mennesker, der danser og drikker, mens der spilles især elektronisk musik fra diverse scener i gaderne.

Artiklen fortsætter efter billedet

Casper Berthelsen på date med Bolette, Maya og Louise i \

Casper Berthelsen er på date med Bolette, Maya og Louise i onsdagens afsnit af "Bachelor". Foto: Lotta Lemche / TV 2

Men hvad er det lige, Casper Berthelsen foretager sig til Distortion, siden festivalen er en del af aarhusianerens rebelske side?

Det har SE og HØR selvfølgelig spurgt militærmanden om.

- Det er jo en gadefest, hvor man står på vejen og drikker, og det er ikke helt normalt, synes jeg. Det er ikke som en familiekomsammen, hvor man sidder i en have. Det er lidt mere vildt. Der er ret meget gang i gaden, forklarer Casper Berthelsen.

- Folk holder sig ikke tilbage. De lader vandet i gyderne og slipper hæmningerne - tillader sig at skeje ud og give den maks gas. Derfor opfatter jeg Distortion som rebelsk: Fordi det ikke er alle, der gider tage til den slags.

Så du er ikke selv sådan en, der pisser ud over det hele og klatrer i lygtepæle?

- Nej, nej, nej, nej!

- Altså jeg kan godt se, det er nogle rebelske sider, han har, men det kunne godt have været meget værre, så det er nogle gode rebelske sider, siger Bolette til kameraet i dagens afsnit.

Til SE og HØR indrømmer Casper Berthelsen, at det at være hovedperson i "Bachelor" også er blandt de allerøverste ting på listen over vilde oplevelser.

- Noget af det vildeste, jeg har gjort i nyere tid, er at være bachelor. I verdens største realityformat og som den første nogensinde i Danmark. At ende ud med at vælge én kvinde, som er den eneste ene for mig. At komme i offentlighedens søgelys, lister Casper Berthelsen op, mens hans telefon bimler og bamler, fordi andre medier også vil have fat i den nye tv-personlighed.

Artiklen fortsætter under billedet

Casper Berthelsen er den første bachelor i den danske udgave af \

Casper Berthelsen går op i at træne, og det kan man se i "Bachelor". Foto: Lotta Lemche / TV 2

- Det er gigantisk for mig og megavovet. Det er edderbankeme vildt. Det er nok det vildeste, jeg har gjort i mange år.

Du kan se, hvordan Casper Berthelsen finder sin eneste ene i "Bachelor" på TV 2 Play.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close