Reality2. juni 2021

Drama i "Bachelor": Pigerne gik amok

Det så du ikke på tv: Lineas påfund fik de andre deltagere til at tro, der var ild i "Bachelor"-huset
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke alt, der sker i "Bachelor"-huset, som bliver vist i programmet. Nu afslører deltageren Linea en dramatisk, men også komisk historie fra kvindernes bolig under optagelserne.

Linea er en af de bejlende kvinder, der i datingprogrammet kæmper om at vinde bacheloren Casper Berthelsens hjerte gennem dates og romantiske møder.

Men uden for arrangementer og optagelser bor de mange kvinder stadig tæt sammen og skal fungere på kryds og tværs, og det kan godt skabe spænding med så mange forskellige personligheder samlet ét sted.

- Pigerne gik amok. Pludselig løb de rundt og råbte og skreg, fortæller Linea, da SE og HØR kontakter hende om en bestemt episode i huset.

Den 25-årige midtsjællander havde som en personlig ejendel medbragt palo santo til optagelserne på Rhodos. Palo Santo er et stykke helligt træ, som ifølge nogle kulturer kan rense luften og jage dårligdomme væk.

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_1.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Linea har palo santo - helligt træ - med ind i "Bachelor". Foto: Lotta Lemche

Men for at opnå den ønskede effekt, skal træet antændes, og det resulterede i stor ståhej i deltagerhuset, forklarer dramaets ophavskvinde:

- Vi bor jo sammen, os piger, og jeg boede på det her master bedroom med Michaela, Nadja og Malene. Det var ret pænt.

- Jeg render så rundt alene på værelset og vælger at tænde min palo santo for at lave en cleanse - fordi vi skal have en god oplevelse.

Men kort efter opstår der panik i huset. Deltagerne kan lugte røgen fra det brændende træ og tror, der er ild i bygningen, forklarer Linea:

- Jeg kan høre pigerne i huset råbe "hvad er det, der lugter, hvad sker der?" Folk render rundt og leder, fordi de tror, der er et tændt glattejern, der har sat ild til noget.

- Og jeg bliver på værelset, fordi jeg synes, det er lidt komisk, at de render rundt og skriger, griner Linea.

Til sidst afslører hun dog for de andre deltagere, at lugten altså kommer fra hendes projekt med at rense luften og jage onde ånder væk.

- Det er bare min palo santo, råber jeg så til dem, fortæller Linea grinende og tilføjer:

- Jeg synes ikke engang, det virkede!

Den 25-årige "Bachelor"-deltager fortæller også, at Casper Berthelsen rent faktisk tog hendes palo santo fra hende, da hun viste ham den ved sin entré i programmet.

- Jeg ville bare have, han skulle tænde den med mig. Men så tog han den. Og så blev jeg nødt til at sige til ham, at jeg altså gerne ville have den tilbage. Det var så akavet, fortæller Linea.

Hvad man ikke ser på tv er også, at vi faktisk ikke kunne få ild i den sammen, fordi der var alt for meget vind. Så jeg måtte forklare ham det i stedet, mens jeg blev mere og mere nervøs. Det var så kikset. Men de har klippet det, så man ikke lægger mærke til det.

null

Sponsoreret indhold