Mie Skov: Modstand fra mændene

(Foto: All Over)

(Foto: All Over)

Foto: All OverSidste fredag scorede bordtennisspilleren Mie Skov sammen med dansemakkeren Mads Vad de højeste karakterer hos dommerne i premieren på den tiende sæson af "Vild med dans".

Den situation er ikke uvant for den talentfulde bat-dame. Hun er nemlig en af Danmarks suværent bedste bordtennisspillere. Og det betyder også, at når hun træner, må hun ofte gå til mændene for at få noget ud af træningen.

Det har hun tidligere fortalt til on-sport.dk.


Se TV-indslag hvor Mie fortæller om mændene i hverdagen


Alligevel har Mie Skov ikke glemt modstanderne af sit eget køn. For selv om det er mændene, der gør, at hun udvikler sit spil, så er det kvinderne hun møder, når det virkelig gælder.

- Det er jo dem, jeg møder i kamp, så hvis jeg kun trænede med herrer ville jeg få det svært i kamp, sagde Mie Skov til on-sport.dk.


Se årets "Vild med dans"-par


Nu er det dansegulvet der gælder. Mie Skov og partneren Mads Vad skal kun præstere i fællesdansen i aften.
Sidste fredag dansede seks af de tolv par. Og i aften skal de sidste seks par så på gulvet. Det par der samlet får færrest seer-stemmer og point fra dommerne, skal danse omdans mod Le Gammeltoft og partneren Frederik Nonnemann, som fik færrest stemmer i sidste uge.


Se galleriet med Claudia Rex og hendes udvikling fra kyske Rex til Claudia sexKom med bag kulisserne på Vild med Dans på vores Instagram-profil SEOGHOERDK


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close