Nyheder9. januar 2018

Vild med dans-deltageren Paula Larrain vært hos DR

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager og afdøde Mads Holgers ekskone, Paula Larrain, gør comeback hos DR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paula-larrain-09012018.jpg
 Foto: All Over Press

Den tidligere Nyhedsvært på TV AVISEN, Paula Larrain, gør snart comeback på sin gamle arbejdsplads, Danmarks Radio.

Det er dog ikke DR1 men P1, der bliver Larrains nye arbejdsgiver.

Fra den 23. januar kan du høre hendes stemme i radioen i programmet "De højere magter", hvor hun har selskab ved mikrofonen af den garvede radiomand, Anders Laugesen.

Her skal de hver uge guide lytterne gennem 60 minutters radio om tro og åndelighed.

Paula Larrain var efter endt uddannelse som journalist i kort tid udenrigsmedarbejder hos Radioavisen hos Danmarks Radio, inden hun i 1994 skiftede til det daværende Berlingske Tidende.

Under sin praktidtid på DR rendte hun ind i den tidligere Mr. News på TV AVISEN, Morten Løkkegaard. De blev senere gift og fik den i dag 23-årige søn Sebastian sammen.

Ægteskabet holdt dog ikke, og mens Paula Larrain var i gang med sin anden ansættelse på DR - denne gang på TV-skærmen fra 2001 til 2007 - blev hun kærester med og senere gift med den aføde Mads Holger, der tog sit eget liv i sin families sommerhus på Thurø i 2016.

Det ægteskab varede dog ikke længe.

https://imgix.seoghoer.dk/paula-mads-holger.jpg

Mads Holger og Paula Larrain i 'Vild med dans'-studiet. (Foto: All Over Press)

De blev kærester nytårsaften 2003 og blev gift i august 2007. Men blot otte måneder efter at Paula havde stået hvid brud i Garnisonskirken i København holdt ægteskabet ikke længere, og i april 2008 kom meddelelsen om, at parret skulle skilles.

Paula Larrain fortvivlet over danse-strid

Få måneder inde i deres ægteskab deltog Paula Larrain i 'Vild med dans', hvor hun endte med en beskeden 8.-plads sammen med den professionelle danser René Christensen.

Men under forberedelserne til programmet skete der tilsyneladende noget mellem Paula Larrain og René Christensen, der fik Paula til at blive ked af det.

Og Mads Holger ringede i november 2007 efterfølgende hendes dansepartner op og talte med store bogstaver og forsøgte at overtale René Christensen til at melde afbud til finalen, hvor de tidligere udstemte par danser med.

- Det er rigtigt, at jeg har ringet til René og skældt ham ud, fordi Paula kom hjem og var ked af nogle ting, der var foregået under "Vild med dans". Jeg foreslog ham også, at han kunne melde afbud til finalen med den begrundelse, at han havde været udsat for en skade, fortalte Mads Holger ved den lejlighed om sagen, der andre steder var blevet udlagt, som om Mads Holger var blevet politianmeldt for trusler mod René Christensen.
https://imgix.seoghoer.dk/paula-rene.jpg

Her får Paula et kys af sin daværende dansepartner, René Christensen. (Foto: All Over Press)

Paula var fortvivlet over historien. - Jeg har både fra Mads Holgers side og fra Renés side fået at vide, at der ikke er noget på det. Nærmere kan jeg jo ikke komme det. Og så har jeg ikke hørt noget som helst om en politianmeldelse andet end fra pressen. Jeg har intet hørt fra politiet selv, sagde en ophidset Larrain til SE og HØR. Senere i 2008 mødte Paula Larrain advokaten Frederik Bjørn, som hun blev gift med i 2015. I september 2009 blev de forældre til sønnen Andreas. I tiden efter sin anden afsked med DR i 2007 har Paula Larrain forsøgt sig som kommunikationsrådgiver og politiker for Konservative med fokus på at få morgensangen genindført i skolen. Efter nogle år som selvstændig kommunikationsrådgiver vendte Paula Larrain i april 2015 tilbage til nyhedsstrømmen som vært på Ekstra Bladets TV-redaktion. Men tiden på Ekstra Bladet blev kort, og Paula Larrain stoppede i juli 2016 på avisen, efter at hun reelt havde været ukampdygtig og sygemeldt i et halvt år efter en arbejdsskade. - Ja, jeg løb jo ind i et møbel, der var midlertidigt opmagasineret et sted, hvor jeg ofte kom rendende i høj fart mellem redaktion og studie. Det er, hvad der sker, skrev Paula i sin tid om et voldsomt, utilsigtet møde med et hæve-sænke-bord. Ved afskeden med Ekstra Bladet led hun stadig under efterveerne af sammenstødet. - Resultatet endte 2-0 til møblet, idet jeg stadig døjer med hjernerystelse og whiplash, mens det fine hæve-sænkebords ben ikke rokkede sig en millimeter, fortalte Paula dengang.

Sponsoreret indhold