PAULA LARRAIN: MANDEN AMOK

Fjendskab mellem Paula Larrains dansepartner René Christensen og hendes mand Mads Holger Norgaard Madsen - Paulas egen mand - har kastet en sort skygge over TV2's ellers så festlige show "Vild med dans".

Da Paula og René røg ud af showet, modtog René et telefonopkald fra Paulas teologistuderende ægtemand.

- Hvis du danser med Paula i finalen, sender jeg nogen, der kan smadre dine knæ, skal Paulas jaloux ægtefælle have sagt.

Ifølge B.T. og Ekstra Bladet valgte René Christensen at melde episoden til politiet.

Trods udsigten til at blive invalideret dansede René Christensen alligevel med Paula Larrain ved fredagens "Vild med dans"-finale, fordi de ifølge Mads Holger var kontraktligt forpligtet til det.

- Jeg har ingen kommentarer, sagde René Christensen, da SE og HØR konfronterede ham med historien.

Paula Larrain og Mads Holger nægter begge, at der skulle være nogen sag.

- Den historie er ikke sand. Det er vigtigt for mig at sige. Det har ikke noget på sig - ganske enkelt, siger Mads Holger, - men det er rigtigt, at jeg har ringet til René og skældt ham ud, fordi Paula kom hjem og var ked af nogle ting, der var foregået under "Vild med dans". Jeg foreslog ham også, at han kunne melde afbud til finalen med den begrundelse, at han havde været udsat for en skade.

Paula er fortvivlet over historien, der er ved at smadre både hendes karriere som kommunikationsrådgiver og drømmen om at blive politiker:

- Jeg har både fra Mads Holgers side og fra Renés side fået at vide, at der ikke er noget på det. Nærmere kan jeg jo ikke komme det. Og så har jeg ikke hørt noget som helst om en politianmeldelse andet end fra pressen. Jeg har intet hørt fra politiet selv, siger en ophidset Larrain til SE og HØR.

- Har Mads Holger nogensinde truet René?
- Nej. ikke så vidt jeg ved.... jeg kender jo min mand...

Mads Holger drøfter torsdag med sin advokat, om der er grundlag for at rejse en injuriesag.

Hør Paulas forklaring her

download som mp3

Hør Mads Holgers forklaring her

download som mp3Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close