Nyheder7. april 2008

PAULA LARRAIN: SKAL SKILLES

TV-journalisten og dansemusen skal skilles fra sin mand. Hun smed ham ud allerede for to måneder siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/paulaude1-jpg.jpg

Paula Larrain skal skilles efter kun otte måneders ægteskab. Det skriver eb.dk.

Den 37-årige journalists ægteskab ligger i ruiner, på trods af, at det er under et år siden, at hun stod hvid brud i Garnisionskirken og sagde "ja" til den unge teologistuderende Mads Holger Madsen.

Allerede for to måneder siden kunne SE og HØR dog afsløre, at Mads Holger havde opholdt sig alene i et sommerhus i flere uger. Ifølge SE og HØRs oplysninger gik han rundt og var ked af det, fordi hustruen, havde smidt ham ud, fra deres fælles hjem i Lyngby nord for København.

Adskillelsen vakte allerede i februar undren i vennekredsen, og ifølge de oplysninger SE og HØR var i besiddelse, havde Paula Larrain selv indviet en del af sine venner i bruddet.
Dengang nægtede Paula Larrain, at der skulle være en kurre på tråden, ligesom hun i dag, søndag, ikke vil kommentere skilsmissen overfor Ekstra Bladet.

Læs også: Paula Larrain har smidt manden ud.


PAULA OG MADS HOLGER FRA KNALD TIL FALD
* Januar 2004: Nyforelsket i teologistuderende Mads Holger, som hun har mødt nytårsaften.

* Sommer 2005: Går i gang med nybyggeri og håber at flytte ind i huset inden jul.

* Efterår 2006: Holder pause fra skærmen. Ifølge rygter på grund af stress.

* Marts 2007: Efter to års byggekaos er huset endelig færdigt. Undervejs er hun blevet rygende uvenner med en nabo, som kalder hende "usympatisk".

* Sommer 2007: Forlader DR og smækker voldsomt med døren. Er utilfreds med, at de mandlige nyhedsværter tjener mere end de kvindelige.

* August 2007: Bliver gift med Mads Holger, som har glemt at bestille hotelværelse til bryllupsnatten. Alt er optaget i København, men en ven, som er køkkenchef på Hotel SAS Royal, redder dem.

* September 2007: Virker gumpetung i ben og mæle og bliver hurtigt stemt ud af "Vild med dans".

* September 2007: Hendes dansepartner, René Christensen, melder Mads Holger til politiet, efter at denne i jalousi har truet med at flække hans knæskaller.

* November 2007: Formår, trods det at hun er kendt, ikke at blive valgt til Folketinget for de konservative. Hun bliver slået af upåagtede Helle Sjelle.

Sponsoreret indhold