Ude i et halvt år med arbejdsskade: Paula Larrain stopper på Ekstra Bladet

Paula Larrain, her sammen med DR-koryfæet Birgit Meister, er glad for, at folk respekterer, at det er en privat sag for hende, at hendes eksmand, Mads Holger er død.

Paula Larrain, her sammen med DR-koryfæet Birgit Meister, er glad for, at folk respekterer, at det er en privat sag for hende, at hendes eksmand, Mads Holger er død.

Foto: Claus Poulsen)

 
Paula Larrain, der tidligere har deltaget i 'Vild med Dans' og været vært på blandt andet TV-Avisen på DR, stopper som såkaldt 'live-vært' på Ekstra Bladet.
 
 
Det skriver hun selv på et opslag på Facebook onsdag.
 
Hun har været ansat på Ekstra Bladet i et års tid, men har reelt været uarbejdsdygtig i det seneste halve år.
 
 
Det skyldes en arbejdsulykke i redaktionslokalerne på Rådhuspladsen.
 
- Ja, jeg løb jo ind i et møbel, der var midlertidigt opmagasineret et sted, hvor jeg ofte kom rendende i høj fart mellem redaktion og studie. Det er, hvad der sker, skriver Paula om et voldsomt, utilsigtet møde med et hæve-sænke-bord.
 
Og her et halvt år efter lider hun stadig under efterveerne af sammenstødet.
 
- Resultatet endte 2-0 til møblet, idet jeg stadig døjer med hjernerystelse og whiplash, mens det fine hæve-sænkebords ben ikke rokkede sig en millimeter, fortsætter Paula.
 
 
Mens hun har ligget underdrejet, har Ekstra Bladet besluttet at ændre på nyhedsorganisationen, og en sammenlægning af nyheds- TV-redaktionen betyder, at der skal satses mindre på live-TV, og derfor bliver Paula Larrains stilling nedlagt.
 
- Tusind tak for denne gang til verdens bedste og uden sidestykke sjoveste kolleger, skriver Paula til kollegerne fra Ekstra Bladet.
 
- Tak for kærlige ord ved Mads Holgers død
Hun var i et år fra 2007-2008 gift med debattøren og forfatteren Mads Holger, der tog sit eget liv mandag aften i sin families sommerhus på Thurø.
 
Hun kommenterede ikke dødsfaldet i tiden efter, at det blev kendt, men gør det i dag i forbindelse med, at hun bebuder sin afsked med Ekstra Bladet.
 
- I løbet af det seneste døgn har jeg modtaget mange kærlige ord fra jer i forbindelse med Mads Holgers tragiske død. Det er en meget privat sag for mig. Tak fordi I har respekteret dette, skriver Paula.
 
Hun er i dag gift med Frederik Bjørn, med hvem hun har sønnen Andreas.
 
Hun har endnu en søn, Sebastian, fra ægteskabet med den tidligere DR-vært og nuværende politiker, Morten Løkkegaard. 
 
Se Paulas opslag om sin afsked med Ekstra Bladet:
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close