Nyheder18. februar 2016

van Gaal: Det var skadernes skyld

Manchester United-manageren forklarer det overraskende nederlag i Herning med mange skader
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louis-van-gall-fcm-pressemo.jpg
 Foto: AOP

Torsdag aften vandt FC Midtjylland en sensationel 2-1-sejr over Manchester United i Europa League. Det var da også en tydeligt irriteret United-manager Louis van Gaal, der lettere modvilligt svarede på journalisternes spørgsmål på det obligatoriske pressemøde efter kampen.

Forklaringen på nederlaget skal findes i den lange skadesliste, der kort før kampen også kom til at omfatte målmand David de Gea, mener den hollandske manager.

- Når man har 14 skadede spillere er det svært. At få scoret et mål mod sig så kort før halvleg gør det svært. I anden halvleg vandt FC Midtjylland alle anden boldene bolde. Det er meget skuffende. Men vi havde også chancerne til at vinde, sagde Louis van Gaal på pressemødet.

Nogle af de engelske fans begyndte at synge: ”We are fucking shit” under kampen, men den reaktion lader ikke til at røre manageren.

- Jeg er taknemmelig for fansenes støtte. Fans kan kritisere som de vil. Måske har de ret. Vi skal forbedre os, og så støtter de os igen. Det har vi set i de 18 måneder, jeg har været i klubben, sagde han før han slog fast:

- Vi kendte alt til FC Midtjylland.

Returkampen spilles på Old Trafford i Manchester om en uge.

Sponsoreret indhold