Nyheder18. februar 2016

United-legende: Sådan vinder FC Midtjylland

Ole Gunnar Solskjær mener ikke, FC Midtjylland har de store chancer for at vinde samlet over Manchester United. Men danskerne kan lave en sensation, hvis de følger en simpel opskrift, vurderer han
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ole-gunnar-solskjaer.jpg
 Foto: AOP

Han spillede der i næsten 15 år. Det blev til 91 mål i 235 kampe. Den tidligere Manchester United-angriber kender klubben bedre end de fleste, så han er mere en kvalificeret til at komme med et bud på hvordan FC Midtjylland slår den engelske storklub ud af Europa League. Første kamp spilles i aften kl. 19 i Herning og præcis en uge senere er der returopgør på Old Trafford i Manchester.

- Det bliver svært. Spillerne skal give alt. Det vigtigste er at forsvare godt, og så skal Midtjylland bare spille som de plejer. Chancen for, at Midtjylland går videre er nok én eller to procent, siger Ole Gunnar Solskjær, der i dag er træner i Molde, til FCM TV.

Hvis danskerne skal gøre sig forhåbninger om at gå videre i turneringen er indstillingen til returkampen vigtig. Man må ikke lade sig skræmme af de legendariske omgivelser og de næsten 76.000 tilskuere, mener nordmanden.

- På Old Trafford skal de ikke bare være turister. Jeg har spillet der mod mange gode spillere og er blevet overrasket over deres ærefrygt. Man skal tro på sig selv. Det har nok noget at gøre med historien, siger Solskjær.

Du kan se hele interviewet herunder:

Sponsoreret indhold