Nyheder9. oktober 2016

"Toppen af Poppen" siger farvel

Den sidste musikdag er nået for "Toppen af Poppen". Og der blev sluttet af på ægte Hanne Boel-manér.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toppen_af_poppen_2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Tiden måtte jo komme. "Toppen af Poppen" har så småt nået sin afslutning, og der stod Hanne Boel på menuen, da der skulle synges farvel fra deltagerne.

Hanne Boel var selv lykkelig for, at hun havde fået tildelt den sidste dag i programmet.

- Jeg har liget fra starten været glad for, at det var mig, der skulle have den sidste dag. For det opfatter jeg på en måde lidt som en ære, fordi jeg opfatter den sidste dag som en dag, hvor alle på en eller anden måde kan give slip, for i morgen er det overstået, fortalte hun i aftenens afsnit.

Og der blev givet slip hos alle de øvrige deltagere, der alle havde taget Hannes mest velkendte sange og gjort dem til deres egen. Det var Troels Gustavsen, der lagde ud med at synge "All it takes", hvor der blev skruet lidt op for varmen henover frokostbordet.

Dernæst var det Djämes Braun, der i dagens anledning havde valgt, at Lasse "Pilfinger" Kramhøft skulle synge for, da de havde lavet sangen "Light in your heart" om til en godnatsang til hans datter.

Ved aftenens optrædner var det Peter A.G., der indtog scenen først til stor glæde for alle. Han havde nemlig oversat sangen "Don't know much about love" til dansk, og her brillierede hans fortolkningsevner i stor stil.

Efter Peter A.G. valgte Fallulah at slå sig løs, og hun sang den meget sexede "Son of a preacherman", som Hanne har lavet en cover af. Sangen er nemlig oprindeligt lavet af Dusty Springfield. Til trods for at det var et cover, var Hanne beæret over, at hun havde fået Fallulah til at vælge den sang.

Det var rock-fætteren Lau Højen, der overtog efter Fallulah, og han blev i den sexede stemning, da han sang megahittet "(I wanna) Make love to you" - komplet med guitarsolo.

Den sidste sang i dette års "Toppen af Poppen" blev sunget af Ida Corr, der havde valgt duetten "Talk it out", oprindeligt sunget af Hanne Boel og Thomas Helmig. Ida havde valgt at tage en håndfuld elever fra Onsbjerg Lilleskole på Samsø med på scenen for at hjælpe hende med sangen.

Sangen satte et perfekt punktum for endnu en uforglemmelig sæson af det ultra populære musikprogram.

Næste søndag vises opsamlingsprogrammet om, hvad deltagerne tænker om deres deltagelse tre måneder efter programmets afslutning.

Det vises søndag klokken 20 på TV2.

Sponsoreret indhold