Nyheder 12. august 2016

"Toppen af Poppen"-deltagerne vil helst lave covers af...

Verdens sangkatalog var til rådighed, da de otte deltagere i "Toppen af Poppen" blev spurgt, hvilket nummer de helst vil lave et cover af.

Der er ikke frit valg på alle hylder, når sangerne og musikerne i "Toppen af Poppen" skal fortolke sange. De skal nemlig fortolke hinandens.

Havde de muligheden for at vælge en hvilken som helst sang i verden, er der dog klart nogle andre og meget forskellige favoritter, der havner på førstepladsen.

Hanne Boel, 58, havde ikke skænket muligheden mange tanker. Dog var hun ikke bleg for at indrømme at Beatle's "Let it be" og "Bridge over troubled water" fra Simon og Garfunkel.

Gangs-sangeren 63-årige Peter A.G. indrømmer ærligt, at han hellere fokuserer med sine egne sange end at overveje at synge andres.

- Jeg er ikke så god til cover i virkeligheden, jeg er god til at iscenesætte mig selv, forklarer han. Han siger dog, at Vera Lynns "We'll meet again" fra 1939 har en særlig plads hos ham.

Frontmand i Carpark North, Lau Højen, 36, ville elske at spille musik af Michael Jackson sammen med resten af bandet. Det er især sangene "Thriller" og "Bad", der tiltaler rocksangeren.

Også 39-årige Ida Corr har kastet sin kærlighed på Mr. Jackson. Hendes sangvalg ligger dog på "I wanna be starting something", og hun har allerede idéer til, hvordan hun ville fremføre den ikoniske sang.

NOAH-sangeren 28-årige Troels Gustavsen holder sig hellere til de mere følsomme toner. Han kunne sagtens se sig selv synge "I can't make you love me", der blev sunget af Ronnie Raitt i 1991, men som er blevet sunget af masser af andre sangere siden. Blandt andet sang Adele den for første gang i 2011.

Fallulah, 31, fortæller, at hun allerede har lavet et cover af en af hendes favoritsange, nemlig "Wicked game" af Chris Isaak.

Duoen Djämes Braun har svært ved at blive enige om, præcis hvilken sang de helst ville kaste sig over, hvis de skulle lave et cover. Her er både Metallica, Steppeulvene, The Doors, Guns N' Roses og Boy George i spil. De to musiktalenter ender dog med at slå sig fast på "Paradise City" med Guns N' Roses fra 1987.

Se den sjove video med Djämes Braun her:

Det første afsnit af "Toppen af Poppen" bliver sendt den 28. august kl. 20.00 op TV2.

Sponsoreret indhold