"Toppen af Poppen": NOAH i lære hos Gnags

Troels Gustavsen tager ivrigt imod gode råd fra musik-veteranen Peter A.G.

Troels Gustavsen tager ivrigt imod gode råd fra musik-veteranen Peter A.G.

Foto: Dan Mariegaard

Følelserne sidder uden på tøjet, når de Danmarkskendte sangskrivere og sangere indtager scenen i "Toppen af Poppen", da de her skal synge hinandens sange. Det yngste medlem af holder, Troels Gustavsen, sidder i denne uge i den varme stol, når legender som Hanne Boel og Peter A.G. indtager scenen for at synge hans sange. 

Troels Gustavsen afslører ved pressemødet på "Toppen af Poppen", at han særligt har taget imod gode råd fra "Mr. Swing King"-himself, nemlig Peter A.G. 

- Jeg fik nogle gode råd af ham rent tekstmæssigt, som jeg har taget til mig og tænkt meget over. Det er nogle ting, jeg helt konkret vil bruge i min sangskrivning, sagde Troels Gustavsen. Han beundrer især A.G's evne til at skabe billeder med sine tekster. 

Peter A.G. har også et særdeles godt forhold til den unge sanger og sangskriver, der indtil videre har imponeret med sin guitar og unikke stemme i det populære musikprogram.

- I Troels der kunne jeg se mig selv. Den der lidt afventende, der står lidt ude bagved. Jeg kan genkende mig selv i en helt bestemt alder, sagde Peter A.G. på pressemødet. 

Der er da også en helt bestemt dynamik mellem de to, det ses tydeligt i programmet. 

I denne uge er det sange fra Troels' debutplade "Soon", der bliver taget op. Desuden er der også masser af hits at vælge mellem i hans nye musik-projekt, der har lavet ørehængere som "Alt er forbi", "Over byen" og "Okay".

Troels debuterede i 2007 som solist, men efter pladen "Soon" kunne han ikke få gang i en plade mere. Derfor fandt han sammen med gymnasie-kammeraten Lasse Dyrholm, og de dannede gruppen NOAH. De styrtede ind på hitlisterne med "Alt er forbi", og den blev hurtigt fulgt op med sangen "Over byen".

I slutningen af 2015 forlod Lasse Dyrholm samarbejdet, lige efter at de havde udsendt singlen "På vej hjem". Lige siden har NOAH været et solo-projekt. I 2016 lavede NOAH den officielle danske OL-sang "Vi brænder".

Troels' afsnit af "Toppen af Poppen" vises søndag klokken 20 på TV2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close