Nyheder10. december 2017

"Den store bagedyst": Timm, Katrine og Markus fortsætter

Der er genvalg til både vært og dommere, når næste sæson af "Den store bagedyst" ruller over skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0243971.jpg
 Foto: DR

I dette års "Den store bagedyst" var der nyt på dommerfronten, og programmets fans skulle lige vænne sig til, at det ikke længere var Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, men nu Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der skulle vurdere amatørbagernes værker.

Giv den sødeste julegave - den feder ikke!

Når "Den store bagedyst" næste år atter indtager DR's bedste sendetid, så bliver det med velkendte ansigter: Både vært og dommere har nemlig sagt ja til endnu en omgang i bageteltet ved Clausholm Slot. Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi har skrevet under på en sæson mere. Både mig og de nye dommere, fortæller Timm Vladimir til Ekstra Bladet og tilføjer, at han faktisk har skrevet under på kontrakten med DR for længe siden, da han skrev under for to år, hvilket også omfatter den kommende sæson.

Om sine to nye dommer-kolleger har "Bagedyst"-værten også kune rosende ord:

- Jeg ved også, at de nye dommere lige har skrevet under. Man kan måske ikke sige, at de var på prøve, men man skal jo lige se folk an, og de har fandeme gjort det godt, lyder lovprisningen.

Dessertkokken Markus Grigo bekræfter over for Ekstra Bladet, at han vender tilbage til det populære bageprogram.

- Ja, det er rigtigt. Jeg håber inderligt, at der bliver mange flere ture, lyder det fra tyskfødte Markus Grigo, der betegner dommer-tjansen som et drømmejob.

- Vi får brugt vores faglighed og nyder at se, at dem, der går videre, bliver dygtigere, fordi de lytter. Og så smager vi en masse lækre kager. At 20 procent af Danmarks befolkning følger med bekræfter jo kun, at der er rigtig mange, der vil have del i vores oplevelser, lyder det fra Grigo til Ekstra Bladet.

Dette års sæson, der var programmets sjette sæson, bød som sædvanligvis på masser af mindeværdige øjeblikke.

Helt naturligt blev de nye dommere da også et diskussionsemne blandt "Bagedyst"-fans.

Det krævede lidt tilvænning at se de nye dommere, men de Twitter-glade "Bagedyst"-fans tøede hurtig op over for den nye dommer-duo.

Artiklen fortsætter under tweetsene.

Sjove facts om Den store bagedyst

Sponsoreret indhold