DR afslører de nye bagedyst-dommere

Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

I går kom det frem at Jan Friis-Mikkelsen var blevet fyret fra jobbet som dommer i "Den store bagedyst", og efter Mette Blomsterberg også sagde farvel og tak til programmet, har der været stor spænding omkring, hvem de nye dommere kommer til at være. 

Nu har DR endelig løftet marcipanovertrækket og afsløret at den nye dommerduo er Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo.
De to nye dommere er garvede rotter i faget og har til sammen mange års erfaring ud i bagekunsten. 

Markus Grigo er uddannet både kok og bager. Han har dog også erfaring som konditor og har arbejdet som dessertkok i mange år. Han er også manden bare flere bøger om netop kager og desserter. 
Synes du, at han ser bekendt ud, har du helt ret. Den 47-årige Marcus har tidligere brillieret i køkkenet i programmer som "Go' Morgen Danmark" og "Aftenshowet. 

Katrine Foged Thomsen har tilbragt det meste af sin barndom i et køkken på sine bedsteforældres kro. Hun har en uddannelse som konditor og har arbejdet med faget i over 10 år. Samtidig er hun sammen med sin mand indehaver af fire caféer/konditorier i København. 

Det er ikke helt tilfædigt at valget er falget på netop de to, selvom de dog har en tung arv at løfte efter Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen

- De to supplerer hinanden rigtig godt, de har en god dynamik sammen og kan tilføre programmet en ny energi. Deres faglighed er  helt i top, og de vil få plads til at præge programmerne med deres egen tilgang til det at arbejde kreativt med konditor-håndværket, fortæller Eva Kvist, redaktionschef i DR.

Vi glæder også i hvert fald til at følge de to nye dommere, når den nye sæson af "Den store bagedyst" ruller over skærmen til efteråret. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close