Nyheder25. november 2017

Så mange millioner tjener Bagedyst-dommer

”Den store bagedyst"-dommer Katrine Foged Thomsen tjener styrtende med penge på sine fire konditorier og caféer i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katrine-foged-thomsen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Når Katrine Foged Thomsen ikke giver ris og ros til håbefulde amatørbagere i ”Den store bagedyst”, driver hun fire konditorier og caféer i København.

Og bagedyst-dommeren er en særdeles god forretningskvinde, der i den grad kan finde ud af at sælge kaffe og kage.

Ekstra Bladet har kigget bagedyst-dommerens regnskaber igennem, og de viser lutter grønne tal. Alene sidste år tjente Kathrine Foged Thomsen 3.800.000 kroner i sit kage-imperium Grannys House, som hun driver med sin mand, ejendoms-investoren Rasmus Søndergaard.

… og det var vel at mærke efter, at der var blevet udbetalt over 8.000.000 kroner i løn.

Siden Granny’s House åbnede i 2008, har det succesfulde ægtepar ifølge Ekstra Bladet haft et resultat på svimlende 17.600.000 kroner.

Katrine Foged Thomsen har tilbragt det meste af sin barndom i et køkken på sine bedsteforældres kro. Selvom hun i en tidlig alder beskæftigede sig meget med mad, så blev hun faktisk konditor ved et tilfælde.

Det fortalte hun i et interview med ALT for damerne i september 2017.

– Der har aldrig været tvivl om, at jeg skulle lave noget kreativt, men min plan var egentlig at blive guldsmed. Det er et fag, hvor det er svært at få en læreplads, så i ventetiden tog jeg på tegnekursus i Silkeborg, og lige overfor lå et lille konditori, hvor jeg en dag så, at de søgte en lærling. Jeg spurgte, om de kunne bruge mig, de sagde ja, og så gik jeg i gang med fire års uddannelse til konditor, fortalte hun.

Tidligere på ugen kom det frem, hvad den tidligere bagedyst-deltager Rosa tjente.

https://imgix.seoghoer.dk/osa.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Rosa fra Den store bagedyst. Foto: Kaspar Wenstrup

Den smilende kvinde fra Glyngøre, der endte på en fjerdeplads i programmet, har siden 2009 drevet virksomheden H2O Branding, der producerer vandflasker med logo.

Sidste år leverede virksomheden sit hidtil bedste resultat: 125.000 kroner stod der på bundlinjen. - Hvis jeg ville holde mere fri, så har jeg mulighed for at gøre det. Det styrer jeg fuldstændig selv, fortalte en glad Rosa til Ekstra Bladet. Virksomheden H2O Branding fokuserer på både kvalitet og bæredygtighed, hvilket betyder, at H2O Branding producerer alle vandflasker CO2 neutralt ved brug af sol, vand og vindenergi. Virksomheden har Rosa drevet siden 2009, og hendes løn har varieret alle årene, fortalte hun tidligere på ugen til Ekstra Bladet. Lønnen har dog ikke været særlig meget større end i 2016, hvor hun i gennemsnit gav sig selv en løn på 26.000 kroner om måneden. - Når man er så gammel, som jeg er, har man ikke behov for så mange penge til børnepasning og dit og dut og dat, og jeg har jo scoret ham, jeg skal score, sagde den smilende Glyngøre-pige.

Der er finale i Den store bagedyst på onsdag. Her skal de tre finalister Jesper, Andrea og Kirsten forsøge at bage sig til tops.

Herunder kan du se alle deltagerne fra denne sæson:

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold