Nyheder 10. august 2018

Tidligere børnevært har sagt ja til "Vild med dans"

Signe Lindkvist er klar til efterårets "Vild med dans"
Foto: All Over Press
Endnu en kendis er klar til efterårets "Vild med dans" på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det er den tidligere børnevært, Signe Lindkvist. Det skriver tv2.dk. Tidligere er navne som Rolf Sørensen, Emil Thorup, "Bagedyst"-darlingen Rosa Kildahl, Emmelie de Forest og håndboldlegenden Lars Christiansen blevet afsløret som deltagere i TV 2's fredagsunderholdning. SE og HØR kan så afsløre, at Signe Lindkvist bliver parret med den professionelle danser Thomas Evers. Og dermed går et af Signes - eller rettere hendes kærestes - ønsker i opfyldelse. For Signe Linskvist siger til tv2.dk, at hun håber på at få en partner, hun kan fjolle med, og så må han gerne være homoseksuel. - Det er jeg sikker på, kæresten der hjemme vil sætte mest pris på, siger hun til tv2.dk.
Det er hendes veninde, skuespilleren Iben Hjejle, der sidste år blev nummer to, der har overbevist hende om, at hun skulle sige ja til TV 2. - Sidste år var min slyngveninde Iben Hjejle med, så derfor føler jeg, at jeg har styr på, hvad programmet er. Iben var virkelig positivt overrasket, og det har helt klart også lige haft den allersidste tunge på vægtskålen, i forhold til at det her tør jeg sgu også godt. Lavpraktisk var timingen der også, siger Signe Lindkvist til BT. Hun glæder sig især til at lære at danse samt at mærke den holdånd og det sammenhold, som hun har hørt tidligere deltagere fortælle om. - Jeg glæder mig mest til at være en del af den lejrskole, jeg tror, det er, og så glæder jeg mig helt vildt til at have overstået de første fem minutter i træningslokalet, siger Signe Lindkvist til BT.
Signe Lindkvist dukkede for første gang op på dansk TV i 1992, hvor hun blev vært for børneprogrammet ”Hvaffor en hånd” på DR1. Siden hen har DR-darlingen leget sig igennem børne-tv, ungdomsprogrammer, MGP og cirkus. Signe imponerede DR med sine barnlige talenter, og i 2009 blev hun kanalredaktør for DR’s nye børnesatsning - DR Ramasjang. Hun nåede at sidde på Ramasjangs prinsesse-trone i to år, indtil hun vinkede farvel til DR og hoppede over til konkurrenten TV2. Her blev Signe redaktør for ungdomskanalen TV2 Zulu ind til 2013 hvor hun meddelte, at hun ville tilbage til sine rødder som TV-vært.
Christiane Schaumburg-Müller har afløst Claus Elming som vært og sammen med Sarah Grünewald står hun i spidsen for "Vild med dans", som får premiere til efteråret.

Sponsoreret indhold