Nyheder18. december 2016

Signe Lindkvist i alvorlig trafikulykke: Kørte teater-formand ned

For seks uger siden gik det grueligt galt, da den tidligere børnevært Signe Lindkvist ville overhale en cyklist. Hun endte med at køre kvinden - der viste sig at være teater-formanden Lisbeth Lollike - ned. Lisbeth Lollike pådrog sig flere brud på bækkenet og en brækket arm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/signe_lindkvist.jpg
 Foto: All Over

Det gik grueligt galt, da den tidligere børnevært Signe Lindkvist for seks uger siden ville overhale en cyklist tæt på sit hjem på Østerbro i København.

Overhalingen endte nemlig med, at Signe Lindkvist kom til at køre cyklisten – teaterformanden Lisbeth Lollike – ned.

Det skriver HER&NU.

- Hun ville overhale mig, der kom cyklende. Vejen var meget smal, så det kunne ikke lade sig gøre, og derfor ramte hun mig bagfra, siger Lisbeth Lollike, der er formand for Københavns Teater, til HER&NU.

Lisbeth Lollike kom slemt til skade under ulykken og måtte behandles for flere brud på bækkenet samt en brækket arm.

Hun har det heldigvis bedre og går ikke længere med krykker, tilføjer hun overfor HER&NU, hvor hun også understreger, at der ikke ”bad feelings” er mellem hende og Signe Lindkvist.

Signe Lindkvist har overfor HER&NU ikke haft lyst til at tale om den voldsomme ulykke, der fandt sted for seks uger siden.

- Jeg har ingen kommentarer, men jeg kan da sige, at jeg har en god dialog med hende. Jeg er ked af det, der skete, siger Signe Lindkvist til HER&NU.

Sponsoreret indhold