Nyheder5. april 2017

Børne-TV-vært mister kørekort efter vanvidskørsel

Signe Lindkvist får kæmpebøde og mister kørekortet efter at have passeret vejarbejde med 145 kilometer i timen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-91915.jpg
 Foto: ALL OVER
Det koster Signe Lindkvist kørekortet og en megabøde på 12.000 kr, at der gik djævleræs i tv-værtens kørsel, da hun et par gange i 2015 trådte alt for hårdt på speederen.
Den ene gang var på Køge Bugt-motorvejen, hvor politiets fartkamera knipsede Lindkvist, mens hun ræsede afsted med 145 kilometer i timen på en strækning, hvor hastighedsgrænsen på grund af vejarbejde var nedsat til 80 kilometer i timen.
Fire måneder senere kørte den nu 42-årige Signe Lindkvist 71 kilometer i timen på Grønningen i København - på et sted, hvor man kun må køre 50. Fordi Signe Lindkvist i forvejen havde klip i kørekortet, idømte dommeren ved Retten i Glostrup onsdag i denne uge tv-værten en bøde på 12.000 kr. samt en ubetinget frakendelse af kørekortet i et halvt år.
Så sent som i december var Signe Lindkvist på forsiderne efter nogen uger forinden at have torpederet en cyklist, teaterformanden Lisbeth Lollike, som ved sammenstødet brækkede bækkenet og en arm. Signe Lindkvist ønsker ikke at kommentere byrettens dom. Hun har fire uger til at anke den.

Sponsoreret indhold