Nyheder10. september 2011

DR mister værtsprofil

Garvede Signe Lindkvist skal fortsat lave TV, men det bliver ikke for DR – og heller ikke for børn
Et af Danmarks Radios mest kendte ansigter forlader nu kanalen
Et af Danmarks Radios mest kendte ansigter forlader nu kanalen
 Foto: All Over

Hun har i en årrække været et af de mest kendte ansigter rundt omkring i de danske børnehaver, men efter adskillige tusinde timers børne-TV er det slut for 37-årige Signe Lindkvist.

Hun har valgt at sige op hos DR efter to år som kanalredaktør på Ramasjang, som hun også var med til at starte op.

Læs også: Signe Lindkvist på ungdomsrov

- Der er ikke nogen dramatisk årsag til, at jeg stopper. Jeg har simpelthen bare lyst til noget andet. Jeg er en skaber og ikke en driver. Nu kører kanalen, så jeg føler ikke, jeg kan bidrage med mere, forklarer Signe Lindkvist til B.T. og afslører samtidig sine fremtidsplaner:

Se også: Signe Lindkvist: Fræk og forførende

- Jeg skal begynde på et andet arbejde, som jeg ikke må sige noget om endnu. Det er stadig fjernsyn, men det er ikke for DR. Jeg har lyst til at arbejde med nogle andre genrer og en anden målgruppe. Og jeg har lyst til at komme til at producere igen, lyder det fra værten, der især er kendt for Høvdingebold og børnenes MGP.

Selvom Signe Lindkvist nu kaster sig over nye udfordringer, afviser hun ikke, at hun i fremtiden vender tilbage til DR. Den populære profil håber, hun en dag kan komme tilbage og lave noget for kanalen igen, siger hun.

Sponsoreret indhold