Nyheder18. oktober 2016

Thomas Buttenschøns kone langer ud efter Mascha Vang

En julekalender fyldt med tørret frugt er blevet et stridspunkt mellem bloggerne Mascha Vang og Cana Buttenschøn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cana-buttenschoen-mascha-vang_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup og Claus Poulsen

Juletiden er forbundet med hyggelig julestemning og juleguf, men det er alt andet end julefred, der hersker mellem bloggerne Mascha Vang og Cana Buttenschøn, der er gift med "Vild med dans"-aktuelle Thomas Buttenschøn.

En julekalender fyldt med tørret frugt har nemlig fået de to bloggere op ad stolene og til tasterne.

Det hele startede med, at Mascha Vang delte et billede på Instagram. Til billedet af en julekalender fyldt med økologisk, tørret frugt skrev bloggeren:

- Så er man altså den ondeste speltmor (aka Østerbro) hvis man køber den.

Den kommentar faldt Cana Buttenschøn for brystet. Hun er nemlig godt og grundigt træt af såkaldt "mommy shaming", hvor andre skal have en mening om, hvad mødre må og ikke må, og i et blogindlæg bruger hun Mascha Vang som eksempel på den uheldige tendens.

- Jeg blev simpelthen så forarget og ærgelig, da jeg så det. Tænk sig, at bare fordi det efterhånden er blevet socialt acceptabelt at vi allerede fra børnene er små giver dem både slik og sodavand, at det så skal gøres til noget dårligt, at nogle vælger et sundere alternativ. Hold kæft, hvor bliver jeg træt, altså, skriver fru Buttenschøn på sin blog.

Mascha Vangs kommentar om den sundere julekalender har da også fået forskellige reaktioner frem hos hendes Instagram-følgere.

- Jeg tænker det er humor fra @maschavang side. Man vælger jo selv hvad man vil proppe i sit barn. Mit barn har lige været på julemærkehjem - så jeg tænker det er en fin kalender. Der skal jo være plads til os alle, skriver brugeren cure74.

- Mascha, synes der var en der havde travlt med, at være træt af, at folk talte negativt om din mor rolle da du ikke var hjemme på din datters fødselsdag. Så går du ud og kritiserer andres måde at være mor på. Dårlig formulering hvis det skulle være sjovt. Hilsen spelt moren fra helvede @maschavang, skriver brugeren marilouisehansen.

I galleriet kan du se Mascha Vangs datter Hollie Nolia som model.

Galleri: Mascha Vang s datter Hollie Nolia som model

Sponsoreret indhold