Nyheder11. november 2016

Thomas Buttenschøn ude af "Vild med dans"

Så gik den ikke længere for salsahofterne, der ellers var placeret solidt på Thomas Buttenschøn. Han er netop røget ud af "Vild med dans".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_buttenschoen_og_mie_molke.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det var et langt og sejt træk, men nu holdt den ikke længere. Thomas Buttenschøn og Mia Martha Mokle er ude af "Vild med dans", der var ude i en omdans mod Laura Bach og Michael Olesen.

Der var desværre ikke nok seerstemmer til at sende Thomas og Mie videre til semifinalen i næste uge.

Men det er ikke noget, der knækker Thomas Buttenschøn.

- Fra starten tog de tre par ligesom afstand til feltet. Så jeg sagde, at hvis bare man fik en fjerdeplads, så havde man egentlig vundet. Så jeg føler, at jeg har vundet, sagde musikeren, der stod side om side med sin trofaste dansepartner.

Thomas Buttenschøn føler også, at han har vundet over sine meddansere, fordi han var den eneste mandlige nydanser tilbage, efter af vi i sidste uge sagde farvel til Mathias Käki.

Også Mie Martha Molke har ingen fortrydelser over årets "Vild med dans".

- Det er umuligt at være skuffet over en kvartfinaleplads. Det kunne vi ikke have gjort bedre, siger hun og kigger taknemmeligt på Thomas Buttenschøn. Begge dansere har smidt skoene, og dem trækker de ikke i det næste stykke tid.

- Nu skal vi slappe af. Hygge os, siger Buttenschøn, der nærmest virker lettet over ikke at skulle træne til næstes uges program.

Helt fri får de dog ikke, da de vender tilbage og danser i finalen i "Vild med dans" den 25. november i Horsens.

Sponsoreret indhold