Se billedet: Thomas Buttenschøn er SÅ nuttet som baby

Thomas Buttenschøn har et af de sødeste babybilleder, vi nogensinde har set.

Thomas Buttenschøn har et af de sødeste babybilleder, vi nogensinde har set.

(Foto: Claus Poulsen, All Over, Maria Rixen, Mikael Rieck)

I øjeblikket er det hofterne, der er i fokus, når sanggutten Thomas Buttenschøn svinger Mie Moltke rundt i manegen for at suse videre til næste runde af "Vild med dans". Da han var en lille purk, var der dog dømt de sødeste små, tykke babykinder og babyelastikker på armene. Kan man andet end at elske det billede?

Tilbage i 1986 da billedet blev taget, var det ikke til at sige, at Thomas ville vokse op og blive et super sangtalent med skjulte danserytmer, der har fået lov til at komme ud i prime-time på TV2 under "Vild med dans". 

Thomas Buttenschøn har selv sunget ordene "Du er smuk som det lille barn der stadig ikke ved at der findes penge", og på det nuttede babybillede ligner han en af verdens mest søde og sorgløse babyer.

Thomas er født i Zambia i 1985, og han har en zambiansk mor og en dansk far. Han har desværre mistet begge sine forældre til hhv. aids og malaria, så efter 1995 voksede han op hos en plejefamilie.

I 200 vandt han P3 Guld-prisen P3-Talentet, og han har siden udgivet fire albums.

Sangtrolden har også mulighed for at sammenligne hans babybillede med hans egne børn, for han har nemlig to styks med konen Cana. 

Se med i aften, hvor Thomas danser i "Vild med dans", der har temaet "Knæk Cancer".

Programmet vises klokken 20 på TV2. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close