Nyheder9. december 2009

Lotte Friis: ”Vild med dans” har gjort mig endnu bedre

Trods ømme stiletfødder leverer svømmepigen stadig nye rekorder
Lotte Friis har gjort alle kritikere til skamme med sine resultater i svømmebassinerne verden over
Lotte Friis har gjort alle kritikere til skamme med sine resultater i svømmebassinerne verden over
 Foto: Niels S. Andersen

Svømmepigen Lotte Friis har modgået alle kritikere, der mente, at deltagelsen i danseprogrammet ville gå ud over hendes sportslige resultater.

Mens hun dansede og ikke mindst trænede for at gøre så god en figur som muligt i "Vild med dans", var flere kloge hoveder - deriblandt atletiklandstræner Lars Nielsen - fremme og påstå, at sportsudøvere blev dårligere af at deltage i programmet.

Men Lotte Friis har efterfølgende modbevist det. Hun leverer det ene topresultat efter det andet i svømmebassiner verden over.

- Jeg prøver at bevise, hver gang jeg svømmer, at min svømning ikke har taget skade af at være med i "Vild med dans". Jeg har passet og passer stadig min træning. Jeg er ikke danser, og jeg svømmer ikke for at blive kendt, så jeg synes slet ikke, de har ret, siger Lotte Friis til Ekstra Bladet.

Tværtimod synes hun, at den opbakning, hun fik igennem programserien i kraft af stigende popularitet hos seerne, har været med til at forstærke hendes selvtillid og dermed været gavnlig for hendes sportslige resultater.

- Det gjorde også, at jeg fandt ud af, at Danmark måske godt kunne lide mig, som jeg er. Jeg var ikke den bedste danser mange af de første uger, og alligevel blev jeg stemt videre af seerne, så det har også været med til at opbygge den selvtillid, jeg har i dag, siger hun til avisen.


Sponsoreret indhold