Jeanette Ottesen: Blæser på træneren

Svømmebabe Jeanette Ottesen Gray satser alt på \

Svømmebabe Jeanette Ottesen Gray satser alt på "Vild med dans"

Foto: Claus Poulsen

Hun er en bestemt pige, OL-svømmeren Jeanette Ottesen Gray.

Det oplevede danskerne senest under legene i London, hvor den blonde og bredskuldrede sportspige altid udtalte sig råt for usødet.

Og selv om svømmelandsholdets træner, hollænderen Paulus Wildeboer, har ry for at være en barsk herre, lader Ottesen sig ikke kyse.

- Nej, jeg har ikke spurgt Paulus om lov til at stille op i "Vild med dans", afslørede Jeanette Ottesen ove for seoghør.dk ved "Vild med dans"-holdets intro-middag torsdag aften.

Læs også: De vinder "Vild med dans"

Da Ottesens kollega Lotte Friis i 2009 deltog i TV 2's lakskoshow, gav det ellers spændinger mellem Friis og netop Wildeboer, som mente, at havfruen med sin deltagen ikke tog sin sport seriøst nok.

- Det er min egen beslutning, og den skal han ikke blande sig i. En ting er svømning, en anden er, hvad jeg laver i mit liv udover svømningen. Og jeg havde brug for at lave noget nyt og noget sjovt, smilede Jeanette Ottesen, som samtidig afslørede, at hun først efter OL besluttede at sige ja til dans.

Læs også: Lotte Friis: Vil kysses på

Og den beslutning kommer vi så til at nyde godt af fra 7. september, hvor Ottesen sammen med partneren Marc Christensen indleder dansesæsonen på TV 2.


Jeanette Ottesen Gray er ligeglad med sin gamle træner og får "Vild med dans"-debutanten Marc Christensen som sin nye læremester (Foto: Claus Poulsen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close