Nyheder7. juni 2010

Susan K: K som i kok?

Nu skal brystbomben til at tænde op under andet end fyrene – nemlig sine køkkengryder
Kan Susan K finde ud af at svinge en grydeske?
Kan Susan K finde ud af at svinge en grydeske?
 Foto: Peter Grosen

Den barmfagre blondine har uden tvivl mange talenter. Ulven Peter fra årets omgang af "Paradise Hotel" har blandt andet rost hendes evner på et lagen til skyerne, men hendes evner i et køkken har man aldrig hørt noget om.

Læs også: Susan K: Viser det hele

Det bliver vi dog snart meget klogere på. Den 35-årige glaskaster skal nemlig være med i TV3-programmet "Til middag hos…", det fremgår, ifølge TjekTV af babens facebook-profil.

Susan K skulle allerede have været med i sidste omgang af "Til middag hos…", som blev optaget i slutningen af sidste år og begyndelsen af i år.

Læs også: Web-TV: Derfor fik Peter nam-nam

Den gang blev blondinen dog forhindret i at deltage, da hun røg i spjældet efter hun havde kastet et ølkrus i hovedet på en garderobepige på et diskotek i Århus kort før jul.

Denne gang er Susan K's deltagelse dog sikret. Optagelserne er allerede i kassen og ifølge ekstrabladet.dk, lavede brystbomben mad til 3 andre Paradise-deltagere nemlig hendes tidligere sengekammerat Peter, Peters knaldeveninde Amalie og Rasmus, som også havde sex på hotellet.

Læs også: Susan K: Fik tungesex i swingerklub

Hvorvidt der var sex på menuen må vi vente med at finde ud af til den nye omgang af "Til middag hos…" ruller over skærmen.
Sponsoreret indhold