Nyheder15. maj 2010

Susan K: Fik tungesex i swingerklub

Sammen med ”Paradise”-kollegerne Amalie, Samanta og Nicolai indtog blondinen i går en sexklub
Hvad er bedre end en omgang oralsex som opvarmning til en tur i byen?
Hvad er bedre end en omgang oralsex som opvarmning til en tur i byen?
 Foto: Peter Grosen

Sexklubben Swingland i Ishøj fik fornemt besøg i går aftes, da de 4 "Paradise Hotel"-deltagere Samanta, Nicolai, Amalie og Susan K mødte op for at få lidt inspiration.

Især Susan K lod sig inspirere - i en sådan grad, at hun fik sig en omgang tungesex af "Paradise"-kollegaen Nicolai.

Læs også: Web-TV: Derfor blev Susan K HIV-testet

- Ja, det er godt nok noget, man lige skal vænne sig til. At der pludselig står et par fremmede mænd og spiller pik til, at man selv bliver slikket, fortæller den blonde brystbombe dagen derpå til Ekstra Bladet.

- Hvis jeg havde en kæreste, var jeg aldrig taget i sexklub. Jeg har nemlig ikke lyst til at dele min mand med andre, fortsætter singlepigen, der selvfølgelig ikke manglede tilbud, nu hvor hun var taget af sted.

Læs også: Paradise-Nicolai: Sex med fyre

- Et par gange i løbet af aftenen blev jeg venligt kontaktet af et par, der ønskede at dyrke sex med mig. De var skide søde og tiltalende, men det var min første gang på klub, så jeg takkede pænt nej. Til gengæld talte vi lidt om måske at finde på noget en anden god gang, smiler Susan.

Samanta og Amalie var noget mere passive og forblev i rollen som tilskuere aftenen igennem. Nicolai nøjedes også med at stille sin tunge til rådighed for Susan K, selvom han ellers også blev tilbudt nydelse uden ydelse af en kvinde, der genkendte ham fra TV.

Læs også: Paradise-Samanta: Foretrækker dyresex

- Ja, hun ville rigtig gerne sutte den af på mig, mens hendes mand så på. Det var godt nok lidt for underligt for mig, griner paradisoen, der ellers ikke vil udelukke, at han vil besøge en swingerklub igen.

Da Susan havde fået trusser på igen, og Nicolai skyllet munden, drog slænget direkte videre i byen og festede igennem på den ultra populære natklub Karel van Mander.

Sponsoreret indhold