Paradise Hotel17. februar 2010

Susan K: Tak for rosen, Peter

Den for længst udstemte brystbombe er glad for sin ekskærestes kommentar om, at Amalie jo ikke var en Susan K på de hvide lagener
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6ensusank1-jpg.jpg
 Foto: Jacob Ljørring

Peter og Amalie går for alvor til den i sengen på "Paradise Hotel", men den 18-årige skønhed fra Kokkedal når ikke Susan K til sokkeholderne inden for begrebet seksuel formåen.

Det løftede Peter sløret for i afsnittet i går aftes, hvor han efter sin første oplevelse i kanen med Amalie over for de andre gutter proklamerede, at "sex med Amalie var godt, men det var jo ikke en Susan K".

Apropos "en Susan K" lader vi netop den erfarne dame få ordet:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6ensusanktek-jpg.jpg- Ha-ha, min tolkning af "en Susan K" må være, at det er et godt knald. Så der steg han lige ti points i min "good friend"-bog, griner hun.

Hun husker tilbage fra tiden, da de var kærester, og på Peters præstationer i sengen med glæde:

- Det var fantastisk god sex, når han kunne finde ud af at overholde vores aftaler. Og om han er godt udstyret? Ja, på den front mangler der ikke noget, griner Susan, som mener, hun har nogle helt specielle fordele i sengen frem for purunge tøser som Amalie.

- Det er nok dér min erfaring kommer ind. Den kan en 18- eller 19-årig jo ikke hamle op med. Man lærer jo hen over årene, hvad en fyr gerne vil have i sengen, og det tænder selvfølgelig mig, at en fyr er tilfreds. Jeg går op i, om jeg kan ændre på noget, jeg gør, for at det bliver bedre for ham, lyder det fra erfarne Susan K.Sponsoreret indhold