Susan K: Jul bag tremmer

Susan K kommer ikke til at slænge sig i sin sofa før i det nye år

Susan K kommer ikke til at slænge sig i sin sofa før i det nye år

Foto: All Over

And og rødvin bliver skiftet ud med vand og brød for 35-årige Susan K. Hun skal nemlig tilbringe juleaften bag tremmer.

Det bestemte Retten i Århus, da Susan K her til formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør, efter at hun i nat blev anholdt for at kaste et stort ølglas i hovedet på en garderobepige på et diskotek i Århus. Det skriver ekstrabladet.dk.

Susan, som ellers huserer i København, var taget til Århus for at fejre jul sammen med sin mor, som bor i nærheden af den jyske hovedstad.

Foreløbig er Susan K blevet varetægtsfængslet i 14 dage, selv om hun nægtede sig skyldig under grundlovsforhøret. Hun har nu valgt at kære dommen til Landsretten. Ifølge bt.dk vil landsretten tage stilling til dommen allerede i morgen, juleaftensdag.

Ifølge Ekstra Bladet er Susan K blevet sigtet både efter den hårde voldsparagraf og efter en paragraf vedrørende trusler mod vidner. Dermed risikerer hun en hård fængselsstraf, hvis hun bliver tiltalt. Dommeren mente ligesom et vidne, som seoghør.dk har talt med, at Susan K kastede glasset med forsæt.

Indtil videre skal blondinen sidde bag tremmer indtil knap en uge ind i det nye år og kommer dermed også til at skyde det nye år ind bag lås og slå.

 Niels S. Andersen)

Kæresten aner intet

Imens går hendes kæreste i lykkelig uvidenhed om både nattens vilde strabadser og Susans fængsling.

Søren Petersen er i øjeblikket udstationeret på et skib, som sejler ved De Arabiske Emirater. Han er svær at få kontakt med og aner formodentlig ikke, hvad hans kæreste er ved at gå igennem.
Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close