Paradise Hotel24. februar 2010

Paradise-Rasmus: Det var god sex

Koldingenseren er ikke stolt af, at han knaldede på hotellet – men han nød det i fulde drag
Rasmus og Claudia kunne ikke længere holde sig fra hinanden
Rasmus og Claudia kunne ikke længere holde sig fra hinanden
 Foto: Jacob Ljørring

Rasmus kæmpede længe imod Claudias heftige flirterier og opfordringer til sex. Han havde højt og helligt lovet sig selv, at han ikke skulle have sex på "Paradise Hotel". Og slet ikke med Claudia.

Alligevel brød han sit eget ord i afsnittet i går aftes, da han havde hed sex med Claudia i badet en tidlig morgentime.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6rasmusomboltek-jpg.jpg- Jeg fortrød kort efter. Det var virkelig skidt. Jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke skulle være sammen med Claudia. Ene og alene af den grund, at vi ville blive anset som et meget stærkt par af de andre, hvis vi både var gamle deltagere og sexpartnere på én gang. Og så kan jeg ikke se, hvorfor jeg dog skulle have sex derinde? Det var dumt, fortæller Rasmus, som endnu ikke har set afsnittet, da SE og HØR ringer og spørger til det.

Lettet

- Siger du, at man ikke rigtig ser så meget der i badet? Pyyha, det var godt, griner Rasmus, da han får at vide, at man kun aner et par baller bevæge sig skiftevis frem og tilbage i brusekabinen tilsat lidt stønnelyde.

Rasmus, som tidligere har knaldet med Claudia, understreger, at hans fortrydelse intet som helst har med Claudia som person at gøre.

- Nej, hun er dejlig. En flot og fræk pige, som er virkelig flirtende hele tiden. Det var svært at modstå til sidst.

- Var det godt?

- Ha-ha. Ja. Selvfølgelig var det godt, klukker Rasmus.

Her har Rasmus og Claudia sex:Sponsoreret indhold