Nyheder18. maj 2017

Stine Kronborgs søn på sygehuset efter fald

Onsdag eftermiddag endte på børneafdelingen for Stine Kronborg, efter hendes søn faldt ned fra køkkenbordet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine_5.jpg
 Foto: All Over Press

Danseren og tv-personligheden Stine Kronborg nyder livet som alenemor til sønnen, Leo Columbus, der for nylig fyldte fem måneder.

Men onsdag eftermiddag tog en alvorlig drejning og endte på børneafdelingen, da den 38-årige bodybuilder i et par sekunder vendte ryggen til sin søn, der lå på køkkenbordet.

Det skriver Stine Kronborg i et opslag på det sociale medie Facebook.

- Med hovedet først. Min baby troede, han kunne flyve ned fra køkkenbordet. Han virker til at have det fint, men lægerne er ved at køre nogle forskellige skanninger og test for at være sikre, skrive poledanceren i opslaget.

- Dumme fem sekunder, jeg vendte mig rundt, tilføjer hun til billedet af hende og Leo Columbus på børneafdelingen.

Efter flere timers ventetid blev den bekymrede mor sendt hjem fra sygehuset, da der ikke blev fundet tegn på, at noget var galt.

- Jeg skal holde øje med ham i 24 timer, men alt virkede fint. Men han har en voldsom hovedpine og en bule på bagsiden af sit hoved, lød opdateringen senere fra Stine Kronborg i kommentarfeltet til billedet.

Stine Kronborg er for nylig hjemvendt med sin søn efter et to måneder langt eventyr under varmere himmelstrøg i Malaysia.

Den danske bodybuilder har tidligere givet udtryk for, at hun ikke ønsker at fortælle, hvem faren til hendes lille søn er.

Se Stine Kronborgs opslag her:

Se galleri med Stine Kronborg:

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

Sponsoreret indhold