Stine Kronborg indrømmer: Jeg drak alkohol hver dag

Stine Kronborg.

Stine Kronborg.

(Foto: Peter Grosen)

Hellere et festligt liv end en velbevaret krop.

Sådan lød danser Stine Kronborgs motto, inden hendes liv for omkring fire år siden ændrede sig radikalt.

I et nyt indlæg på sin blog hos Realityportalen skriver den 38-årige tv-personlighed, at hun dengang drak alkohol hver dag.

- Jeg var meget sikker i min sag, når jeg sagde, at rødvinen er der ingen, der nogensinde kan få mig til at stoppe med at drikke. Jeg var kendt som lidt af en festpige, og det var mit varemærke, skriver Stine Kronborg på bloggen.

Men et tilfældigt møde med den tidligere bodybuilder Paul på en stripklub i den australske by Sydney fik den farverige danser til at tage udfordringen op om at deltage i en bodybuilder-konkurrence.

Og da de tolv ugers træning op til konkurrencen var overstået, var Stine Kronborg bidt af en gal bodybuilder, og hendes liv som festpige var lagt på hylden.

- Ni guldmedaljer senere er jeg evigt taknemmelig for det, Paul gjorde for mig. De tolv uger lærte mig mere om mig selv og min krop, end noget andet her i livet har gjort, skriver hun på bloggen.

I december blev Stine Kronborg mor til sønnen Leo Columbus, og livet som alenemor har betydet, at hun ikke kan træne med samme intensitet som tidligere.

Stine Kronborg håber dog, at hun kan inspirere sin søn til at leve et sundt og aktivt liv, skriver hun.

Læs hele Stine Kronborgs blogindlæg her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close