Sofie Linde om fødslen: Det er ikke for tøsedrenge

Sofie Linde

Sofie Linde

(Foto: Peter Grosen)

Sofie Linde takker nu sine fans for de mange beskeder, hun har modtaget, efter hun i sidste uge blev mor for første gang.

- Tak, for alle jeres søde beskeder og hilsner. Jeg er oprigtigt rørt over hvor mange der har givet sig tid til at ønske os tillykke, skriver hun til et billede på Instagram. 

Samtidig understreger hun, at hele familien har det godt, men at en fødsel bestemt ikke er den nemmeste ting at komme igennem.

- En fødsel er ikke for tøsedrenge, men både Trille, Joakim og undertegnede madkasse har det rigtig godt, skriver hun.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var lørdag, at Sofie og Joakim afslørede, at datteren Trine var kommet til verden

Sofie Linde og ægtemanden Joakim Ingversen afslørede i august sidste år, at der var en lille ny på vej. Og inden den lille pige kom til verden, havde parret også afsløret, hvad hun skulle hedde.

I slutningen af oktober, da hun medvirkede i radioprogrammet ”Mads & Monopolet på P4”, fortalte Sofie Linde, at den lille ny skulle have navnet Trine. Og det var der en helt særlig årsag til:

- Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine. Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine, fortalte hun med et smil på læben.

Joakim overtager "X Factor"-tjansen

Når "X Factor" i aften viser årets første liveshow, så bliver det uden Sofie Linde på scenen.

I stedet bliver det gemalen Joakim Ingversen, der sørger for at seerne bliver guidet ordentligt igennem aftenen

- Jeg er jo kæmpe "X Factor"-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte "X Factor"-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært! Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, fortalte Joakim i mandags, da det blev afsløret, at han overtog tjansen fra Sofie

Joakim skulle alligevel have været på arbejde på fredag. Han skulle nemlig have været vært på Ultra Factor på DR Ultra fredag aften, men der er nu hentet forstærkning ind til at afløse ham.

Det bliver den erfarne vært Jacob Riising, der tager "Ultra Factor"-tjansen fredag. 

Se flere billeder af Joakim og Sofie i galleriet herunder

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close