Nyheder14. juli 2018

Sofie og Joakim sænker prisen på deres store lejlighed

"X Factor"-ægteparret Sofie Linde og Joakim Ingversen har kun lige sat deres lejlighed til salg, men allerede nu sænker de prisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_5.jpg
 Foto: Aller Media

Tre uger skulle der gå, fra Joakim Ingversen og Sofie Linde valgte at sænke prisen på deres Østerbro herskabslejlighed.

Det skriver Boliga Kendte.

Prisen er blevet sænket med 200.000 kroner.

Dermed kan man nu overtage deres 163 kvadratmeter store lejlighed for 6.598.000 kr. Og det er da også masser af unikke rum, man kan købe. Herskabsdetaljerne er nemlig bevaret, mens der er tilført farve på væggene og snedkerkøkken centralt i lejligheden.

Boliga skriver også, at der ikke er noget odiøst i prisnedsættelsen. Hele det Københavnske boligmarked har nemlig oplevet en nedgang for nyligt.

Lejligheden, der også blev vist frem i et afsnit "Kender du typen?", bærer præg af, at parret i februar blev forældre til datteren Trine.

Mellem to af stuerne hænger en vugge, der er fyldt med bamser, og selvom der er kommet en ekstra beboer i lejligheden, har parret bevaret deres walk-in-closet.

Du kan se parrets lejlighed HER.

Hvorfor parret har valgt at sætte deres lejlighed til salg, er ikke kommet frem.

- Jeg kan bekræfte, at Sofie og Joakim har sat deres lejlighed til salg, men der er ikke yderligere kommentarer, lød det fra parrets management-ansvarlige Line Breinholt i en mail til Ekstra Bladet, da det kom frem, at lejligheden var sat til salg.

Blev gift før jul

Sofie Linde og Joakim Ingversen blev gift i december sidste år. De havde valgt, at blive gift ved en lille privat ceremoni på Københavns Rådhus.

I samme måned fortalte Sofie i et interview med Alt for Damerne, hvad der gør hende og Joakim til et godt par.

De to er nemlig meget forskellige, og det gør, at de komplementerer hinanden godt.

- Vi har respekt for hinandens personligheder. Og vi er forskellige i så høj en grad, at vi komplementerer hinanden i stedet for at bekrige hinanden. Der kan godt være dårlig stemning mellem os, men aldrig i længere perioder. Vi har måske en time, der er træls, fortalte Sofie i interviewet.

I interviewet fortalte Sofie også, at hun aldrig har været i et forhold, der har været så godt, som det hun er i med Joakim.

Men faktisk var Joakim alt det, som hun ikke ledte efter.

- Jeg har altid sagt, at min kæreste skulle være fra Jylland, lave noget andet end mig og have brunt hår. Og så møder jeg en lyshåret mand fra Sjælland fyldt med tatoveringer, der laver det samme som mig. Alt det, jeg ikke ville have. Og jeg har aldrig været gladere, fortalte Sofie i interviewet.

Faktisk var det Joakim, der sagde til Sofie, at de skulle være kærester.

- Nu var det Joakim, der aktivt gik ind og sagde: "Hør her moster, vi kan lige så godt bare blive kærester, og ja, du er vild med mig". Hvis han ikke havde været så insisterende, var vi nok aldrig blevet kærester, men det blev vi heldigvis, fortalte Sofie.

Se flere billeder af parret i galleriet herunder

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold