Nyheder19. februar 2018

Joakim overtager "X Factor"-tjansen fra Sofie

Joakim Ingversen bliver vært på fredag, når det første live-show i årets "X Factor" løber af stablen. Hans kone, Sofie Linde, når nemlig ikke at blive klar til at stå på scenen, efter hun har født parrets første barn i fredags
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_5.jpg
 Foto: Aller Media

DR har ikke skullet lede længe efter en vært til at overtage tjansen fra Sofie Linde, når "X Factor"'s første live-show løber af stablen på fredag.

Det bliver nemlig Sofie Lindes mand, Joakim Ingversen, der går på scenen i stedet for den nybagte mor.

Det afslører DR i en pressemeddelelse.

- Jeg er jo kæmpe "X Factor"-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte "X Factor"-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært! Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, fortæller Joakim i pressemeddelelsen.

Joakim skulle alligevel have været på arbejde på fredag. Han skulle nemlig have været vært på Ultra Factor på DR Ultra fredag aften, men der er nu hentet forstærkning ind til at afløse ham.

Det bliver den erfarne vært Jacob Riising, der tager "Ultra Factor"-tjansen fredag.

Sofie Linde afslørede fødslen af hendes og Joakim Ingversens første barn lørdag eftermiddag, og allerede samme dag stod det klart, at hun ikke ville nå at blive klar til det første live-show i årets "X Factor".

Blev gift kort før jul

Joakim Ingversen og Sofie Linde har haft et par begivenhedsrige måneder.

Ikke nok med, at de lige er blevet forældre, så er det også kun et par måneder siden, at de blev gift ved en privat ceremoni på Københavns Rådhus.

Rådhusbrylluppet kom på tale af rent praktiske årsager, forklarede Sofie Linde efterfølgende, da hun i begyndelsen af januar medvirkede i et nyt afsnit af ”Mads & Monopolet på P4”:

- Planen er jo stadig at holde et stort bryllup, men når man sætter et barn i verden, så er man nødt til at speede nogle af de der praktiske processer op for ligesom at sikre, at in case jeg dør, at Joakim så har ret til at passe det barn. 7-9-13.

I weekenden kom parrets datter så til verden. - Og så kom Trine, skrev Sofie til et sødt billede af datteren på Instagram.
Du kan se flere billeder af Sofie Linde og Joakim Ingversen i galleriet herunder

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold