Nyheder28. december 2017

Sofie Linde: Joakim var alt det jeg IKKE ville have

I går kom det frem, at Sofie Linde og Joakim Ingversen havde slået pjalterne sammen. I det nye nummer af Alt for Damerne fortæller Sofie i dag, hvorfor hun og Joakim er så godt et par, og at han slet ikke var den type, som hun havde regnet med, at hun skulle være sammen med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_5.jpg
 Foto: Aller Media

Sofie Linde og Joakim Ingversen kunne tidligere på måneden sige ja til hinanden, da de blev gift på Københavns Rådhus.

I dagens udgave af Alt for Damerne fortæller Sofie Linde så, hvad der gør hende og Joakim til et godt par.

De to er nemlig meget forskellige, og det gør, at de komplementerer hinanden godt.

- Vi har respekt for hinandens personligheder. Og vi er forskellige i så høj en grad, at vi komplementerer hinanden i stedet for at bekrige hinanden. Der kan godt være dårlig stemning mellem os, men aldrig i længere perioder. Vi har måske en time, der er træls, fortæller Sofie i interviewet.

Men selvom parret altså godt kan skændes og diskutere, så lader de aldrig solen gå ned over deres vrede.

I interviewet fortæller Sofie også, at hun aldrig har været i et forhold, der har været så godt, som det hun er i med Joakim.

Men faktisk er Joakim alt det, som hun ikke ledte efter.

- Jeg har altid sagt, at min kæreste skulle være fra Jylland, lave noget andet end mig og have brunt hår. Og så møder jeg en lyshåret mand fra Sjælland fyldt med tatoveringer, der laver det samme som mig. Alt det, jeg ikke ville have. Og jeg har aldrig været gladere, fortæller Sofie i interviewet.

Faktisk var det Joakim, der sagde til Sofie, at de skulle være kærester.

- Nu var det Joakim, der aktivt gik ind og sagde: "Hør her moster, vi kan lige så godt bare blive kærester, og ja, du er vild med mig". Hvis han ikke havde været så insisterende, var vi nok aldrig blevet kærester, men det blev vi heldigvis, fortæller Sofie.

Det var i januar i år, at det kom frem, at Joakim og Sofie skulle giftes.

Men hvordan det foregik, da Joakim faldt på knæ for Sofie, er en historie, som parret har valgt at holde for sig selv.

- Vi har faktisk valgt, fordi det er virkelig sådan et moment for mig og Sofie, så faktisk ikke at sige så meget om det. Vi vil gerne holde det for os selv, fortalte Joakim Ingversen til SE og HØR tidligere på året. Sofie løftede dog alligevel lidt af sløret for øjeblikket. - Det er sådan et dagbogsøjeblik. Men han var rigtigt sød. Og det var helt perfekt, fortalte Sofie Linde til SE og HØR ved årets Zulu Awards. Parret bliver forældre til en lille pige i starten af 2018. Du kan høre Sofie og Joakim fortælle om den kommende familieforøgelse i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Sofie og Joakim i galleriet herunder

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold