Skønne billeder: Alle årets kendisbrudepar

Charlotte Bøving

Charlotte Bøving

Foto: Dan Mariegaard

Solen strålede fra en skyfri himmel, da TV-lægen Charlotte Bøving og Pernille Lok lørdag den 27. maj kom ud af Ho Kirke i Vestjylland, hvor de var blevet viet.

Det var en smuk højtidelighed, hvor de nygifte strålede næsten lige så meget som solen.

Den 50-årige TV-læge har i flere år været kæreste med Pernille, men på et tidspunkt gik de fra hinanden. De fandt dog sammen igen og blev enige om at bekræfte kærligheden med et storstilet bryllup. 126 gæster var inviteret til fest på Ho Kro – og et halvt hundrede af dem deltog også i en brunchfest dagen derpå. 

Charlotte Bøving

(Foto: Dan Mariegaard)

Se hvem der ellers blev gift i 2017 på billederne herunder:

KAT STEPHIE HOLST ❤ LARS GODBERSEN 

kat stephie holst

Præsten blev sparet væk, da Kat Stephie Holst og Lars Godbersen den 6. maj blev gift. Det skyldtes, at han er ateist.

Alligevel fik den 31-årige sangerinde og den 39-årige manager for Flying Superkids en god dag, da de sagde ja til hinanden foran 250 mennesker i gymnastiksalen på Gymnastikgården i Aarhus.

Bagefter blev der holdt reception og fest i selskab med de mange gæster. 

– Det var megafedt, sagde parret bagefter. 

SIMON EMIL AMMITZBØLL ❤ KRISTINE BILLE

Det kom som en stor overraskelse, da Simon Emil Ammitzbøll, 40, afslørede, at han var blevet kæreste m ed den 34-årige Kristine Bille.

Simon Emil havde nemlig mest været til mænd, og han danne de i mange år par me d Henning Olsen. De blev gift i 2005. H enning Olsen døde af kræft sidste år.

Overraskelsen blev ikke mindre, da parret fort alte, at de venter barn til foråret. Og såmænd om de ikke også blev lovformeligt gift på Frederiksberg Rådhus.

Samtidig har han tilføjet hendes navn, så han nu hedder Simon Emil Ammit zbøll-Bille.

JEANETTE OTTESEN ❤ MARCO LOUGHRAN

Faktisk havde Jeanette Ottesen fortalt, at hun og Marco Loughran skulle giftes til maj næste år. Men den 15. juli holdt de pludselig et surprisebryllup, da de blev gift ved Amaliehaven i København.

30 gæster var inviteret til ”familiedag”, og de blev noget overraskede, da det viste sig, at de også skulle til bryllup.

Jeanette Ottesen, der fylder 30 år dagen før nytårsaften, havde kort før brylluppet fortalt, at hun og Marco ventede deres første barn.

NICOLAI JØRGENSEN ❤ THERESA KOFOED

– Jeg er meget, meget spændt, sagde 24-årige Theresa Kofoed, da hun skulle giftes med fodboldstjernen Nicolai Jørgensen, 26.

Og han var mere nervøs, end hvis han havde skullet spille på landsholdet.

– Jeg har svedt siden i morges, sagde han.

Vielsen fandt sted i Vor Frue Kirke i København, og brudeparret blev derefter kørt i en flot hvid karet til Hotel d’Angleterre, hvor festen skulle holdes.

Bryllupsrejsen var også den rene luksus – den gik først til Seychelllerne, siden til Dubai og sluttelig til Ibiza, inden hverdagen kaldte for ham hjemme i fodboldklubben Feyenoord i Holland.

(Ovenstående foto: Mikael Rieck, Privat, Emil Gram Tambjerg)

JANNICK GREEN ❤ DITTE MARIE DUUN

”I lørdags fik jeg endelig min drømmepige”.

Sådan skrev håndboldmålmanden Jannick Green, da han var blevet gift med Ditte Marie Duun.

Parret blev gift den 1. juli, og festen blev holdt på Sinatur Hotel Haraldskær ved Vejle. 29-årige Jannick Green spiller for SC Magdeburg i Tyskland, hvor familien bor. Den tæller også børnene Olivia på fem og Sofus på tre år.

PIA KJÆRSGAARD ❤ HENRIK THORUP

Pia Kjærsgaard

(Foto: Dan Mariegaard)

Man kan måske ikke kalde det et rigtigt bryllup, men Pia Kjærsgaard, 70, og Henrik Thorup, 71, gentog deres ægteskabsløfter og fik kirkens velsignelse af præsten Kathrine Lilleør, da de holdt guldbryllup i juni.

Den kirkelige handling foregik i Hellerup Kirke, og parret holdt siden fest i restaurant Peter Lieps Hus på Dyrehavsbakken. 

CARSTEN OLSEN ❤ HELLE JENSEN

Carsten Olsen

(Foto: Niels S. Andersen)

Den Skaldede Kok, Carsten Olsen, blev i sidste måned gift med sin kæreste gennem et par år, Helle Jensen.

Brylluppet fandt sted i Sankt Jakobs Kirke på Østerbro i København, og blandt gæsterne var Tamra Rosanes og Amin Jensen.

Den Skaldede Kok holdt sig i øvrigt i maduniverset, da han friede til Helle. Det foregik i en pølsevogn.

JAN Ø. JØRGENSEN ❤ STINE JØRGENSEN

Det var ikke så svært for bruden at vælge efternavn, for begge hed Jørgensen, inden de blev gift. 

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen og håndboldspilleren Stine Jørgensen sagde i juni ja til hinanden.

Efterfølgende holdt de stor fest på Sonnerupgaard Gods på Midtsjælland.

Jan Ø. Jørgensen, som fylder 30 år nytårsaftensdag, og Stine Jørgensen, 27, blev kærester for ti år siden. Siden gik de fra hinanden i et par år, men fandt sammen igen for godt fem år siden.

SIMON KJÆR ❤ ELINA GOLLERT

Still feels like a dream!! 23.06.2017

Et opslag delt af Elina Gollert Kjaer (@gollert.kjaer) den

Landsholdsspilleren Simon Kjær var en glad mand, da han i juni blev gift med sin svenske kæreste Elina Gollert.

Allerede dagen før brylluppet lagde den 28-årige fodboldspiller et billede på Instagram, hvor han dansede med sin kommende brud på åben gade i Rom, hvor brylluppet også blev holdt.

Parret har to sønner på henholdsvis tre og halvandet år.

ANNA MEE ALLERSLEV ❤ CHRISTIAN TARP

(Foto: Privat)

Det blev et af årets mest omtalte bryllupper, selv om det ikke helt var tilsigtet.

For da Københavns daværende beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev, 33, blev gift med Christian Tarp, blev festen holdt i den store rådhushal i København. Der var 300 gæster til reception, musik og dans.

Men da det kom frem, at Anna Mee Allerslev havde fået hallen stillet gratis til rådighed, var der ramaskrig – og delte meninger om, hvorvidt det var korrekt eller ej. 

Det endte med, at Anna Mee Allerslev tilbagebetalte 65.000 kr., som leje af hallen ville koste, ligesom hun trak sig som politiker.

AMALIE DOLLERUP ❤ ANDREAS JEBRO

(Foto: Emilia Therese)

”Badehotellet”-stjernen Amalie Dollerup og skuespillerkollegaen Andreas Jebro blev i august gift i Vor Frelsers Kirke i København.  

”I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig”, skrev Amalie på Instagram. 31-årige Amalie og 33-årige Andreas holdt fest på Krogs Fiskerestaurant, hvor der var masser af mad, drikke og festlige indslag til langt ud på natten.

Amalie Dollerup og Andreas Jebro har dannet par i over ti år. De mødte hinanden på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater.

Hvis du ikke har fået nok af kærlighedens fest, så se hvilke udenlandske kendte, der også blev gift i år i galleriet herunder: 

Årets udenlandske gifte 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close