Nyheder23. november 2017

Anna Mee valgt mod sin vilje: Nu fortæller hun, hvad hun gør

Beslutningen om, at hun ikke længere er en del af dansk kommunalpolitik står fast, fortæller Anna Mee Allerslev, efter hun blev valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation ved tirsdagens kommunalvalg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna-mee-allerslev-22112017.jpg
 Foto: ALLER MEDIA

Anna Mee Allerslev kommer ikke til at sætte sig til rette i Københavns Borgerrepræsentation.

Heller ikke selvom hun ved tirsdagens kommunalvalg blev valgt ind.

Det bekræfter hun nu på Facebook.

- Tak til de 1123 københavnere, der har stemt på mig. Det har været en glæde, et privilegium og en ære at være folkevalgt. Desværre har jeg, som I ved, besluttet ikke at modtage valget. Derfor overgår mine stemmer - og mit mandat - til Radikales førstesuppleant, skriver Anna Mee i et kort opslag.

Her takker hun også for den støtte, som hun har fået i forbindelse med hendes omdiskuterede bryllupssag.

- Tak for jeres støtte og de mange venlige ord, jeg har fået i de seneste uger, skriver hun.

Artiklen fortsætter efter opslaget

Anna Mee Allerslev valgte den 25. oktober at trække sig fra politik, efter hun i flere uger havde været i noget af et stormvejr. Det var BT, der i en række artikler kunne fortælle, hvordan hun i forbindelse med sit bryllup havde fået stillet en sal på Københavns Rådhus til sin rådighed kvit og frit. En sal som andre normalt skal betale 65.000 kroner for at leje. Det kom også frem, at hun i en helt urimelig grad havde belemret embedsværket med hele 84 spørgsmål om sin egen bryllupsfest med forespørgsler om alt fra musikanlæg, kagegafler og om hvem, der serverer cavaen for de 300 gæster til bryllupsreceptionen. Sagen gjorde, at Anna Mee Allerslev i flere uger var fast stof i spalterne. Det kom samtidig også frem, at hun havde fået stillet et lokale til rådighed i forbindelse med hendes 30 års fødselsdag af Øens Murerfirma. Da det så kom frem, at hun havde stillet spørgsmål til en borgmester i en anden forvaltning om en sag, hvor Øens Murerfirma var involveret, gik den ikke længere, og den 25. oktober trak hun sig.

Sponsoreret indhold