Nyheder25. juni 2017

Håndboldherrerne i byen: Bio og bajere

Med restaurantbesøg, biftur og våde varer var der lagt op til en festlig aften i København for hele Danmarks harpiksdrenge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/00_171.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Iført hvide skjorter og butterfly var det et feststemt håndboldfirkløver Lasse Svan Hansen, Anders Eggert, Thomas Mogensen og Jakob Green Jensen, som tog til gallapremiere på boksefilmen ”Den bedste mand” i København.

– Vi kender ejeren af Holm Huse (som har sponsoreret filmen, red.), og han har inviteret os herover. Vi har været ude at spise lidt god mad. Det var en god mulighed for at hygge os sammen, inden vi rigtig går på sommerferie, fortalte den flinke fløj Lasse Svan Hansen til SE og HØR efter filmen.

Her blev der skænket fadøl – og det nød klassekvartetten godt af.

Aftenen var samtidig en god lejlighed for Flensburg-Handewittspillerne Lasse Svan og Thomas Mogensen til at sige ordentligt farvel til holdkammeraten Anders Eggert, som netop havde spillet sin sidste kamp for den tyske klub inden skiftet til Skjern Håndbold.

– Det var meget specielt. Men det var en god dag. Der var mange mennesker i hallen, og folk var glade, fortalte Anders Eggert.

Og venstrefløjens kollega og ven Lasse Svan lagde ikke skjul på, at det bliver svært at undvære spradebassen.

– Det er ikke særlig rart. Vi har spillet sammen i rigtig, rigtig mange år, og vi har også boet tæt op og ned ad hinanden i mange år. Så det bliver noget andet, at han lige pludselig skal tilbage til Danmark.

Og 33-årige Svan kommer til at mærke, at Eggert ikke er der mere.

– Der er ingen tvivl om, at både på og uden for banen har Eggert betydet utrolig meget for Flensburg. Personligt er det især uden for banen, jeg kommer til at savne det humør, som han kommer med, lyder det fra Lasse Svan.

Sponsoreret indhold