Nyheder2. december 2017

Håndboldstjernen Stine Jørgensen: Fuld støtte på hjemmefronten fra sportsmanden

Danmarks anfører giftede sig i sommer med en anden sportsstjerne, så der er fuld støtte hjemmefra, når kvindelandsholdet i weekenden skyder håndbold-VM i gang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine-joergensen_0.jpg
 (Foto: René Schütze)

For kvindelandsholdets 27-årige anfører Stine Jørgensen er det efterhånden blevet en vanesag at bruge december med harpiks på hænderne frem for med sovs om mundvigene.

Og selv om det er ærgerligt at være væk fra familien i lige præcis den måned, har Stine fuld opbakning fra hjemmefronten, hvor især hendes mand, badmintonstjernen Jan Ø. Jørgensen, er en stor støtte.

– Han er glad på mine vegne over, at jeg skal spille en slutrunde med det danske landshold, siger landsholdsanføreren til SE og HØR om sin udkårne, som hun blev gift med i juli.

Og det er ikke kun med telefonopkald eller søde sms’er, husbonden har tænkt sig at supporte sin kone.

– Jeg tror, min mand kommer ned til Tyskland og ser nogle af kampene, men det kommer lidt an på, hvordan det kommer til at gå, fortæller Stine om den påskønnede støtte.

Og der er formentlig også brug for al den opbakning, som hun og resten af landsholdet kan få. Håndbold-VM spilles i år i Tyskland, som er en af de største håndboldnationer i verden.

– Jeg håber og tror, der kommer en masse tyskere i hallerne, men jeg håber da også, at der kommer mange danskere og støtter os, smiler den danske anfører.

Den talentfulde nordjyde kyler til daglig kuglen ind for Odense Håndbold, som hun skiftede til før denne sæson efter i flere år at have været lysende stjerne i FC Midtjylland.

Hun har før decembers VM i Tyskland deltaget i hele seks EM- eller VM-slutrunder for de rød-hvide, og det gør hende til en af de mest rutinerede spillere på et ellers meget ungt dansk landshold.

Læs mere om Stine Jørgensen i denne uges SE og HØR, der er gaden nu.

Se interview med Stine Jørgensen i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold