Nyheder25. maj 2014

Skærmtrold i nabostrid

Aftenshowet-værten Mark Stokholm havnede i tvist med sin nabo, da hækken mellem hans og naboens grund i Roskilde blev fjernet.
Mark Stokholm
 Foto: ALL OVER

Der bliver ikke drukket øl over hækken mellem Mark Stokholm og hans nabo i nr. 3.

For det første fordi hækken er væk. For det andet fordi stemningen mellem naboen og den 43-årige TV-vært blev anspændt, da en pæl blev sat i jorden for langt inde på naboens grund.

– Mark og hans kone ønskede et raftehegn, så jeg accepterede, at de fjernede thujahækken, som havde stået i skellet siden 80’erne. Da hækken var væk, rendte de rundt og målte op, og pludselig stod der en jernpæl i min indkørsel, siger ejeren af nr. 3, Majbritt Kristensen, 65, hvis datter Diana bor i huset.

Majbritt Kristensen var uenig i, at skellet skulle flyttes de omkring 50 centimeter ind på hendes kun 306 kvadratmeter store grund, som Marks havemænd målte det op til.

https://imgix.seoghoer.dk/20160518-mark_stokholm-tsl-0001.jpg
 Foto Thomas Laursen

Mark Stokholm og hans kone købte i 2014 ejendommen bag carporten. Træpinden med den røde spids viser, hvor landmåleren mente, at skellet skulle være. Det har Mark Stokholm og naboen nu accepteret. (Foto: THOMAS LAURSEN) TV-værten kom derefter med flere forslag til et kompromis, men Majbritt Kristensen mente, at der var behov for en landmåler. Efter at have målt op placerede landmåleren skelpælen mellem det sted, hvor thujahækken stod og Mark Stokholms oprindelige bud på et skel.

Majbritt Kristensen og Mark Stokholm accepterede begge landmålerens fastsættelse af skellet. – Det koster mig 10 - 15.000 kr. i honorar til landmåleren, konstaterer en ærgerlig Majbritt Kristensen.

Mark Stokholm vil ikke bidrage til betalingen. – Det var hende, som bestilte landmåleren, siger DR-værten, som betaler raftehegnet.

Majbritt Kristensen har frabedt sig, at raftehegnet placeres i skellet. Det sættes derfor op på Mark Stokholms 1962 kvadratmeter store grund. Ingen af parterne har ønsket at stille op til fotografering.

Sponsoreret indhold