Gustav Salinas: Naboklager

Gustav Salinas nabo er ikke helt tilfreds med reality-fyrens frække vaner

Gustav Salinas nabo er ikke helt tilfreds med reality-fyrens frække vaner

Foto: Claus PoulsenDer er vist ingen tvivl om, at Gustav Salinas er noget af en vildbasse. Men nu er det faktum også gået op for hans nabo, der ivrigt banker, for at få reality-frækkerten til at stoppe med sin vilde vane.

- Omg! Elsker virkelig at danse nøgen rundt i min lejlighed til de varme rytmer fra Sydamerika, afslører Gustav Salinas på Facebook.

Men at danse nøgen rundt til hede rytmer for sig selv i lejligheden, er ikke helt tilfredsstillende for frækkerten. Heldigvis er han forsynet med en yderst livlig fantasi.

- Jeg elsker virkelig at leve mig ind i stemningen og lukke øjnene og forestille mig en lækker, dejlig stor mand der bare tager fat!, skriver han.

Gustav Salinas: Blev droppet af Chili-Klaus

Og mon ikke Gustav Salinas nok skal finde sig sådan en fyr. Men det bliver nok ikke hans nabo. For mens den nougatbrune charmetrold danser rundt med snablen bar, klager naboen over støjen.

- At danse er at leve! Men jeg må nok hellere stoppe, for min nabo bliver ved med at banke fordi jeg hører så højt musik. God jul alle sammen, slutter Gustav Salinas.


Gustav Salinas er som altid meget ærlig omkring sine frække vaner (Foto: Facebook)

Se hvilken anden reality-frækkert, du kan finde nøgen på pornosite

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close