Nyheder4. november 2016

Se videoen: Sisse Fisker tager første skridt efter stor operation

Sisse Fisker har delt en video, der viser hendes første forsigtige skridt, efter at hun onsdag gennemgik en stor rygoperation på Glostrup Hospital. Se videoen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sisse_fisker_to_billeder.jpg
 Foto: All Over og Sisse Fisker/Facbeook

Onsdag gennemgik Sisse Fisker en stor rygoperation på Glostrup Hospital.

Her satte kirugerne blandt andet flere skruer ind i TV-værtindens rygsøjle, så hun forhåbentlig kommer de svære rygsmerter til livs, som hun har kæmpet med de sidste fem år.

Allerede dagen efter operationen var Sisse Fisker, 40, på benene igen. Den populære TV-værtinde lagde en video ud på sin Facebook-profil, hvor man ser hende tage de første forsigtige skridt efter den store operation.

Selv om det gik fint med at gå med hjælp fra den såkaldte ”talerstol”, var der alligevel udfordringer, fortæller Sisse Fisker i videoen:

- Jeg føler, at benene og ryggen er fint, men det der hoved… for satan, siger Sisse Fisker i videoen.

Den populære TV-vært skriver som kommentar til videoen, at det især er kvalme og svimmelhed, hun kæmper med lige nu.

- Mine første skridt - juhuuu! Langsomt og usikkert. Men ih hvor var det dejligt at komme på benene trods giga kvalme og svimmelhed pga. medicinen. Snart drøner jeg af sted på gangene i Glostrup, skriver Sisse Fisker som kommentar til videoen.

Se videoen herunder:

Det er omkring fem år siden, at Sisse Fisker begyndte at få problemet med sin ryg.

Efter flere undersøgelser og scanninger på hospitalet kunne lægerne konstatere, at Sisse Fisker var ramt af såkaldte Modic-forandringer, der er en betændelsestilstand i ryggen.

Generne og smerterne har til tider været så store, at TV-værten har taget smertestillende for at kunne passe jobbet på DR.

Det sidste stykke tid har hun dog forberedt sig både mentalt og fysisk til den store operation, og hendes mange fans på Facebook og Instagram har kunnet følge hendes forberedelser til rygoperationen.

I en video, som hun lagde op på Instagram kort før operationen, afslørede Sisse Fisker, hvor omfattende operationen ville blive:

- Jeg sidder lige og læser de sidste detaljer om operationen. Jeg skal have taget min discus ud, som er ødelagt, og så skal jeg have sådan et stivgørende element sat ind. Den er lavet af noget knogle fra en hoftepatient. Og så skal jeg have to skruer ind i hver ryghvirvel, der ligger rundt om, så det kommer nok til at gøre lidt nas, sagde Sisse Fisker i videoen.

Nu er operationen heldigvis vel overstået – og Sisse Fisker er så småt også tilbage på benene.

Rigtig god bedring!

Sponsoreret indhold