Nyheder2. november 2016

Sisse Fisker deler første billede efter stor operation: - Jeg er meget lettet

TV-vært Sisse Fisker har onsdag gennemgået en stor operation i ryggen, som forhåbentlig vil kurere hende for de svære rygsmerter, som hun har kæmpet med i årevis. Nu har TV-værten postet det første billede af hende efter operationen – se billedet af hende her
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/sissefisker1-jpg.jpg
 Foto: All Over

De sidste fem år har Sisse Fisker levet i et sandt smertehelvede. Den populære TV-vært har haft så store problemer med sin ryg, at hun jævnligt har måttet tage stærkt smertestillende medicin.

Men det er forhåbentlig slut nu.

For i dag gennemgik 40-årige Sisse Fisker en stor operation på Glostrup Hospital, der forhåbentlig betyder, at hun er sine smerter kvit. Under operationen har hun blandt andet fået sat et stivgørende element ind.

Sisse Fisker har efter operationen delt et billede af sig selv på sin Instagram-profil.

- Så er operationen overstået! Alt gik efter planen. Jeg er meget lettet - og træt. Har nu fire fine skruer i ryggen og masser af morfin og nervemedicin i kroppen. Nu glæder mig til at komme op og prøve at gå, skriver Sisse Fisker som kommentar til billedet.

null

Også på Facebook har TV-værten delt et billede og fortalt, at alt er vel overstået.

Sisse Fisker begyndte at få rygproblemer for fem år siden, efter hun havde født sønnen Isak. Efter utallige undersøgelser og scanninger fastslog lægerne, at TV-værtens rygsmerter skyldtes såkaldte Modic-forandringer, der er en betændelsestilstand i ryggen.

Smerterne har været så voldsomme, at Sisse Fisker har taget smertestillende medicin for at kunne passe sit job på DR.

Det sidste stykke tid har hun dog forberedt sig både mentalt og fysisk til den store operation, og hendes mange fans på Facebook og Instagram har kunnet følge hendes forberedelser til rygoperationen.

I en video, som hun lagde op på Instagram kort før operationen, afslørede Sisse Fisker, hvor omfattende operationen ville blive:

- Jeg sidder lige og læser de sidste detaljer om operationen. Jeg skal have taget min discus ud, som er ødelagt, og så skal jeg have sådan et stivgørende element sat ind. Den er lavet af noget knogle fra en hoftepatient. Og så skal jeg have to skruer ind i hver ryghvirvel, der ligger rundt om, så det kommer nok til at gøre lidt nas, sagde Sisse Fisker i videoen.

Nu er operationen heldigvis vel overstået.

Vi ønsker TV-værten god bedring.

Sponsoreret indhold