Nyheder2. januar 2017

Sisse Fisker vil være smertefri i 2017

TV-værten går langsomt frem men håber på bedring i 2017 efter stor rygoperation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sisse_0.jpg
 Foto: All Over Press)
Den søde, smilende, positive TV-vært og forfatter, Sisse Fisker, var i efteråret under kniven og fik foretaget en større rygoperation. Såkaldte 'Modic-forandringer' i hendes ryg har i mere end fem år betydet, at TV-værten har gennemlevet et dagligt smertehelvede, som har betydet, at den før så aktive TV-vært, har måttet stoppe med alle sportsaktiviteter.
Blot det at komme igennem en almindelig arbejdsdag har været forbundet med smerter. I perioder har hun blot kunnet ligge på sofaen derhjemme i et forsøg på at holde dagligdagen ud.
En uudholdelig situation for den før så aktive mor til to drenge i tumlealderen. Ved operationen i november sidste år fik hun fjernet en discus og sat et stivgørende element og flere skruer ind i ryggen.
Og nu venter en længere genoptræning, som Sisse Fisker håber munder ud i, at hun kan genoptage den aktive livsstil, som hun meget pludseligt måtte lægge på hylden for fem år siden efter fødslen af sin yngste søn. Hun er netop nu på skisportsstedet Trysil i Norge og postede mandag et opslag på Instagram fra et sneklædt landskab. - I dag er det præcis to måneder siden, jeg blev opereret i ryggen. Jeg har det godt, men har stadig ondt ind i mellem og er igang med at lære min nye ryg at kende. Jeg er på skiferie, men uden at stå på ski, da min ryg ikke er stabil nok efter flere uger på langs på sofaen. 2017 bliver forhåbentlig året, hvor jeg får flere smertefrie dage. Hvor jeg kan komme tilbage til mit aktive liv, skriver Sisse Fisker.
Hun er klar over, at det bliver et sejt træk. - Der er lang vej, men jeg glæder mig til at sætte fuld gas på genoptræningen i det kommende år. Jeg drømmer om at stå på ski til næste jul og spæne rundt om juletræet i mit livs form, skriver den sympatiske TV-vært. I august 2015 sagde hun sit faste værtsjob op på Danmarks Radio. Hun vil fortsat lave frelanceopgaver på DR, men vil ellers bruge mere tid på sin mand og to sønner samt på at passe på sin ryg. Se Sisse Fiskers opslag på Instagram her:

Sponsoreret indhold