Nyheder11. oktober 2018

Rørende Kim Larsen-video går viralt: Set mere end 720.000 gange

En video fra mindeoptoget for Kim Larsen, der blev afholdt sidste fredag, er gået viralt både herhjemme og i norden. I skrivende stund er videoen blevet set mere end 720.000 gange. Se den lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_larsen_front_1.jpg
 (Foto: Aller Media)

At Kim Larsen var - og for altid vil være - Danmarks største musiker blev sidste fredag slået fast med fællessang og fakkelgang.

Over 30.000 danskerne stimlede således sammen for i samlet flok at hylde den folkekære spillemand, der stille sov ind søndag den 30. september, 72 år gammel.

Med medbragte fakler begyndte turen gennem Kim Larsens gader i København klokken 18 med start fra Sofiegården på Christianshavn, hvor Kim Larsen boede som ung.

De mange tusinder sang på rørende vis flere af Kim Larsens sange, mens optoget langsomt bevægede sig gennem Københavns gader - og ikke mindst over Langebro, som Kim Larsen jo som bekendt sang om i en af sin største hits.

Efterfølgende lagde flere rørende videoer op, som de filmede undervejs på ruten.

En af de videoer er sidenhed gået viralt både herhjemme og i norden, og den viser det rørende øjeblik, hvor de mange Kim Larsen-fans sang "Midt om natten", mens de gik rundt i gaderne.

Videoen er filmet af Morten Brink Iwersen, som efterfølgende delte videoen på Facebook.

Her er den i skrivende stund blevet set over 720.000 gange, delt næsten 10.000 gange og liket over 6.800 gange.

Du kan se videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Kim Larsen sov stille ind søndag i sidste weekend omgivet af sine seks børn og sin hustru Liselotte.

Dødsfaldet sendte straks chokbølger gennem hele landet, og fra nær og fjern strømmede det ind med anekdoter og hyldester til den afdøde spillemand.

Sponsoreret indhold