Seje ”X Factor”-Sarah: Se min nye tatovering

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

Når Sarah fredag aften indtager scenen i  "X Factor", vil seerne måske opdage, at den smilende sangerinde har fået en ny tatovering.

Hendes nye udsmykning er kun to uger gammel og er netop holdt op med at skalle, som den slags jo gør.

Sarah fortæller til SE og HØR, at den nye tatovering ikke har noget med "X Factor" at gøre, men at det var rent tilfældigt, at den blev færdig til det første liveshow. 

- Hun hedder Oracle, og hun er venner med Batman, og så har hun et on/off-forhold med Nightwing, der før var Robin, fortæller den superheltekyndige "X Factor" deltager til SE og HØR. 

Den nye tatovering fylder godt på "X Factor"-Sarahs overarm. Foto: Thomas Laursen

Oracle er en af de knap så kendte superhelte fra DC-universet (et tegneserieunivers, red.), men Sarah tøver ikke med at fortælle, at der er brug for mere opmærksomhed til superhelte, der har forskellige skavanker.

- Hun er et eksempel på, at man jo godt kan sidde i kørestol og så være smuk og mega badass samtidig, og dem har vi brug for flere eksempler på, siger Sarah om heltinden.

Sarah har en lille tegneserie-nørd gemt i maven, og hun indrømmer, at hun gerne læser tegneserier.

Hun fortæller også, at det jo ikke altid er nemt at have superkræfter, fordi det også betyder, at man så er anderledes. Noget hun jo har oplevet selv. Sarah lider nemlig af muskelsvind og sidder derfor i kørestol.

- Når man som er mig er synligt anderledes, så ved man også, at det både kan være en fordel og en ulempe, forklarer hun.

Den store tatovering på overarmen er ikke den eneste, Sarah har fået lavet. Hun har en to år ældre på håndleddet på den modsatte arm. Spørger man Sarah, om hun skal have flere tatoveringer, er hun ikke helt sikker.

- Jeg har godt hørt, at når man først har fået lavet nogle, så vil man gerne have flere. Så lad os nu se. Nu venter jeg lige på, at denne her holder op med at klø, siger hun om den nye tatovering. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close