Her er ”X Factor”-Torbens skjulte skavank

De tatoverede, men følsomme fyre i Clifforth & Hein fortsætter med den samme følelsesladede stil, når de skal synge Son Littles \'Your Love Will Blow Me Away When My Heart Aches\' fra 2014.

De tatoverede, men følsomme fyre i Clifforth & Hein fortsætter med den samme følelsesladede stil, når de skal synge Son Littles 'Your Love Will Blow Me Away When My Heart Aches' fra 2014.

(Foto: DR1)

Vi har lært ham at kende som den ene halvdel af den tatoverede og følsomme duo Clifforth & Hein.

Men de færreste af os har nok lagt mærke til det diskrete høreapparat, som Torben Hein, der medvirker i dette års ”X Factor”, bærer.

Høreapparatet er nødvendigt for, at den musikglade fyr kan høre lyse lyde, fortæller han til Ekstra Bladet:

- Jeg kan ikke høre de lyse lyde, så jeg har svært ved at høre, når mine børn snakker til mig. Min søn på fem år, sagde til mig, at jeg spillede alt for højt. Og det gjorde jeg jo for at kompensere, siger Torben Hein til Ekstra Bladet og tilføjer, at han fik høreapparatet for et halvt år siden.

I begyndelsen mente hans venner, at han var alt for forfængelig til at gå med høreapparater, men i dag er de blevet fast inventar hos Torben – og han taget dem kun af, når han træner.

- Jeg synger lavere og tydeligere. Jeg er begyndt at udtale ordene ordentligt. Det er en gave for mig at have de høreapparater, fastlår Torben Hein, der håber på at gå videre i aftenens ”X Factor”, hvor dommerne skal beslutte, hvem de vil sende videre til liveshowsene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close