”X Factor”-Sarah afslører: Jeg er kun til piger

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

Medlidenhed er det sidste, Sarah Glerup fra ”X Factor” ønsker.

Selvom Thomas Blachmans finalist sidder i kørestol, fordi hun lider af muskelsvind, elsker hun sit liv.

- Jeg har et dejligt og privilegeret liv, hvor jeg kan være med i ”X Factor”, jeg har et fedt job, jeg tegner, og jeg har søde venner, fastlår den unge kvinde, der er opvokset på Lolland, i et stort interview med SE og HØR.

Nu har hun base i København, hvor hun arbejder i Enhedslistens kommunikationsafdeling. Da hun rykkede til storbyen, skete der også en anden stor ting i Sarahs tilværelse. Hun sprang ud som lesbisk.

Ligesom hendes følgesvend – respiratoren, der sørger for, at Sarah kan få luft – er hendes seksualitet kun en lille del af mennesket Sarah.

- Det fuldet mere for mig, da jeg var teenager, fordi det var svært. Jeg tænkte, at jeg var lesbisk, fra jeg var 12 år. Når man bor i en lille by, og man i forvejen er den eneste, der sidder i kørestol, så er det bare for meget også at skulle springe ud som lesbisk. Så jeg ventede med at springe ud, understreger singlepigen Sarah i det store interview med SE og HØR.

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag, og læs det store interview med ”X Factor”-deltageren.

Hent også SE og HØRs gratis app ”Mit SE og HØR” og scan siden med interviewet.  Så kan du se videointerviewet med Sarah, hvor hun afslører, hvornår hun sidst har sat Blachman på plads. Og med app’en kan du også se de satiretegninger, som Sarah tegner i sin fritid. 

I galleriet øverst i artiklen kan du se, hvem der udover Sarah er videre til liveshowsene i "X Factor".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close