Nyheder17. februar 2016

Ændring i ”X Factor”: I år bliver det endnu mere spændende

I år er alt ikke ved det gamle, når finalisterne i ”X Factor” skal forsøge at synge sig hele vejen til førstepladsen. Ryger sangerne i farezonen, skal de nemlig ikke længere synge den samme sang, men en helt ny

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

Fredag aften går det for alvor løs, når de ni finalister i årets ”X Factor” indtager scenen for at imponere dommerne – og ikke mindst danskerne.

Men i år bliver det hele en tand mere nervepirrende for de håbefulde deltagere.

Skaberne af det populære program har nemlig lavet en ændring i årets ”X Factor”, der kan få betydning for deltagernes skæbne.

Som noget nyt skal sangerne ikke længere synge den samme sang i farezonen, som de har sunget til aftenens optræden. I stedet skal de forsøge at imponere med en helt ny sang – en såkaldt ’Save Me Song’.

Det afslørede ”X Factor”, da pressen onsdag eftermiddag var inviteret ud i DR Byen til en snak med både deltagere og dommere.

- Jeg synes, at det er vildt spændende med den nye farezone. At det er fuldstændig op til deltageren selv, hvilken sang de vil synge, gør farezonen endnu mere overraskende og personlig, fortæller Jan Lagermand Lundme, der er Underholdningschef hos DR, til DR.

Øverst i artiklen kan du møde de ni håbefulde sangere og grupper, der håber at kunne gå hele vejen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mitsh-banner_620x434.jpg

Sponsoreret indhold