Videre til live-shows: Her er årets ”X Factor”-hold

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

De har kæmpet sig igennem både audition og den såkaldte ”5 chair challenge”. I aften stod de så over for en endnu større udfordring, da de skulle forsøge at synge sig videre fra den nådesløse bootcamp i ”X Factor”.

Ikke alle klarede skærene, men videre er i alt seks håbefulde sangere og tre håbefulde grupper. Og det er et særdeles blandet felt, der skal kæmpe om den fornemme titel som vinder af ”X Factor 2016”.

Der er blandt andre en selvudnævnt landsbytosse, en vaskeægte ”rock-mand” og en Justin Bieber-look-a-like – og for første gang i ”X Factor”-historien er en handicappet person også videre til liveshowsene.

En glad Sarah, der har muskelsvind og derfor sidder i kørestol, er nemlig én af dem, der sikrede sig en billet videre.

- For mig repræsenterer du et futuristisk menneske. Du er på en eller anden måde ”robotifiseret”, sagde Blachman til Sarah, inden han sendte hende videre med ordene:

- Jeg vil elske at arbejde sammen med dig. Jeg vil nyde hvert sekund med dig. For selvfølgelig er du videre, sagde Blachman.

Han valgte også at sende den selvudnævnte ”landsbytosse” Jacob videre – og den sidste plads i kategorien"solister over 25 år" gik til den rockede Andrew på 52 år.

Også Remee har valgt at sende en blandet gruppe af sted til liveshowsene. Han håber, at enten The Competition, Embrace eller den tatoverede – men følsomme – duo Clifforth & Hein kan gå hele vejen til finalen.

Se alle solister og grupper, der er videre i dette års ”X Factor” i galleriet øverst i artiklen.

Og herunder kan du allerede give stemme på din favorit i underholdsprogrammet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close